Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Bye bye, ijsklompen!

COOL: deze matras verwarmt je voeten terwijl je in slaap valt

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Zelfs met vier paar sokken, een warmwaterkruik én een kersenpitkussen slagen wij er toch maar niet in onze voeten opgewarmd te krijgen in bed. Gelukkig vonden enkele genieën nu dé oplossing voor dit zogeheten #firstworldproblem. 

Het Amerikaanse bedden- en matrassenbedrijf Sleep Number vond dé oplossing voor het eeuwenoude koudevoetenprobleem: een matras die je voeten verwarmt terwijl je in slaap valt. 
 

via GIPHY
Het hoogtechnologische bed in kwestie bevat niet alleen een ingebouwd verwarmingssysteem, maar beschikt ook over een innovatieve technologie die je slaappatroon analyseert en reageert op je lichaam wanneer je slaapt. De zogeheten ‘responsive air-technologie’ zorgt er zelfs voor dat het kussen van je partner hoger wordt getild wanneer hij of zij snurkt, nog voor je hem of haar een stomp kan geven. Geniaal! 
 
Als dit je allemaal wat futuristisch klinkt, moet je zéker onderstaand filmpje bekijken, waarin alles haarfijn wordt uitgelegd. Het 360° Smart Bed, zoals het bed heet, zal vanaf dit najaar verkrijgbaar zijn en wij staan nú al in de rij om proefkonijn te spelen. 
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '