Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT - Phile Deprez

'Jeanne heeft er een kameraadje bij', schrijft de trotse papa op Instagram.

HOERA: Clara Cleymans is bevallen van haar tweede kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Clara Cleymans (30) en haar echtgenoot Jo Mahieu (46) verwelkomden hun tweede kleine spruit op deze wereld. Ze hebben samen al een dochtertje van drie jaar, Jeanne.


Clara Cleymans kondigde afgelopen zomer aan dat ze opnieuw in verwachting is. De actrice postte een toffe foto met haar dochtertje Jeanne (3) die ter hoogte van haar buik door haar jurk heen kwam piepen, gevolgd door de hashtag #wijbreiden uit. Dat prachtige moment is nu aangebroken, want Clara is bevallen van haar tweede kindje.

‘Lang leve de meisjes!’


Trotse papa Jo Mahieu maakte het goede nieuws bekend op zijn sociale media. Hij deelde een schattig kaartje, waarschijnlijk getekend door Clara zelf, met de nog schattigere woorden: ‘Jeanne heeft er een kameraadje bij! Lang leve de meisjes!’ En groot gelijk heeft hij!

Het geslacht van de baby was eigenlijk geen geheim meer, want Clara verklapte aan Gert Verhulst en James Cooke tijdens haar verblijf op de Evanna voor ‘Gert Late Night’ dat het opnieuw een meisje is. Hun tweede dochtertje kreeg de mooie naam: Romy. Benieuwd of zij dezelfde schattige rosse haartjes zal hebben als haar grote zus.

Meer celebnieuwtjes:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '