Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ysaline Pollet

Bij 'Schrijf maar wat' krijg je ook vijf leuke stickervellen.

Christina De Witte lanceert creatief dagboek voor jongeren die nood hebben aan een uitlaatklep

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Christina De Witte aka Chrostin bracht eind april in samenwerking met het jongerenplatform WAT WAT een gratis lockdowndagboek uit. Daar breidt Flairs huiscartooniste nu een vervolg aan: ‘Schrijf maar wat’, een creatief invuldagboek voor jongeren die hun gedachten ergens willen neerpennen.


Chrostins gratis lockdowndagboek werd 10.000 (!) keer gedownload. Door dat grote succes werd één ding duidelijk: jongeren hebben nood aan zo’n uitlaatklep. Dus sloeg Christina De Witte de handen opnieuw in elkaar met jongerenplatform WAT WAT en lanceert ze nu een creatief dagboek van maar liefst 200 pagina’s.

Volgens de korte inhoud focust ‘Schrijf maar wat‘ met behulp van verschillende technieken op emoties begrijpen en benoemen, algemeen mentaal welzijn, zelfvertrouwen en selfcare, plannen en gewoontes kweken. Ideaal dus voor wie het even moeilijk heeft en/of zijn/haar leven over een andere boeg wil leren gooien.

Leuke stickervellen


Met behulp van schrijven, tekenen en knutselen vul je het boek in zoals jij zelf wilt. ‘Schrijf maar wat’ bevat niet alleen een dagplanner, wekelijkse menuplanner (+ boodschappenlijstje), cartoons en tips maar ook bijvoorbeeld DIY-projectjes. Daarnaast kan je onder andere je financiën, gemoedstoestand, stressniveau, doelen en slaappatroon bijhouden. Als kers op de taart krijg je bij dit creatieve dagboek ook vijf leuke stickervellen. Benieuwd, maar nog niet helemaal een idee van wat je je precies moet voorstellen? Een exemplaar van ‘Schrijf maar wat’ kan je hier deels inkijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '