Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

De populaire rapster bevestigt nu dat het aanzoek in scène gezet was.

WOW: Cardi B trouwde al met rapper Offset vóór hij haar op podium ten huwelijk vroeg

De video van Cardi B die op het podium ten huwelijk gevraagd wordt door haar vriend Offset, lid van de rapgroep Migos, ging in oktober de wereld rond. Nu, acht maanden en bijna een volledige zwangerschap later, bekent Cardi dat ze eigenlijk al in september de vrouw van de rapper werd. Het aanzoek – en vooral haar verbaasde reactie – was dus volledig in scène gezet.


 

Spontaan getrouwd


Nadat TMZ geruchten opvingen dat Offset en Cardi B niet verloofd maar getrouwd zijn, slaagde de site erin de trouwakte van de twee in handen te krijgen. De datum op dat document? 20 september 2017. Aangezien het niet meer te ontkennen viel, bekende Cardi maandag op Twitter dat zij en Offset op een spontane ochtend gewoon besloten te trouwen en het dezelfde dag nog deden. ‘We vonden iemand die ons wou trouwen en zij heeft het gedaan. Alleen wij en m’n neef waren erbij. Ik zei ‘ik wil’, zonder make-up, jurk of ring!’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het opvallende aan die bekentenis is dat de rapwereld in oktober nog in rep en roer stond omdat Offset zijn vriendin op het podium ten huwelijk had gevraagd. Cardi reageerde toen erg verbaasd en enthousiast. Op dat moment waren de twee al meer dan een maand getrouwd. ‘Ik apprecieer mijn man en hou zoveel van hem omdat hij mij dat ene speciale moment nog wilde gunnen waarvan je als klein meisje droomt’, schrijft de rapper daarover, ‘Hij ging op zijn knie zitten en deed een ring rond mijn vinger en dat deed hij voor mij!’.

Baby on the way


Laat ons hopen dat het uitkomen van dit geheim Cardi geen extra stress bezorgt, want de ‘I Like It’-rapper is hoogzwanger. In juli zouden zij en Offset hun baby mogen verwelkomen. Voor Cardi is het haar eerste kindje, Offset heeft al drie. Of beter gezegd: drie die hij erkent. De voorbije maanden kwamen twee vrouwen naar buiten die beweerden dat zij het vierde kind droegen van de rapper. Ook werden videobeelden gelekt van Offset met een naakte dame in een hotelkamer en deden nog meer verhalen over bedrog de ronde. Cardi werd na die verhalen een enkele keer gespot zonder verlovingsring en postte een paar veelzeggende tweets, maar keerde altijd terug naar de vader van haar ongeboren baby.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '