Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

‘Pitch Perfect’-actrice Brittany Snow is in het huwelijksbootje gestapt

Brittany Snow en haar vriend Tyler Stanaland verloofden zich vorig jaar in februari en afgelopen weekend was het eindelijk zover. Zaterdag gaf het koppel elkaar het jawoord tijdens een romantische ceremonie in Malibu.


Goed nieuws voor ‘Pitch Perfect’-actrice Brittany Snow en haar vriend Tyler Stanaland. De twee mogen elkaar na een verloving van iets meer dan een jaar eindelijk man en vrouw noemen. Afgelopen weekend stapten de twee namelijk in het huwelijksbootje in Malibu.

Het Amerikaanse magazine People kreeg alvast de eer om de eerste foto’s van het pasgetrouwde koppel te delen. Jonathan droeg een klassiek zwart maatpak met daaronder een paar sneakers van het merk Converse. Brittany droeg een prachtige kanten jurk met lange mouwen en een sleep.

Volgens bronnen is het koppel getrouwd op zaterdag 14 maart en dit in intieme kring. Details over hun huwelijk zijn op dit moment dan ook nog redelijk schaars, maar er zouden wel taco’s op het menu gestaan hebben. ‘We gaan echt voor comfort food’, aldus de actrice in een recent interview. Missie geslaagd, zouden wij zo zeggen!

Brittany en Tyler, een makelaar, zijn officieel samen sinds 2018 en leerden elkaar kennen via Instagram. Zo had Tyler stiekem een crush op de actrice sinds haar rol in ‘Pitch Perfect’. Niet veel later stuurde hij een berichtje met – volgens hem – een redelijk gênante openingszin, maar Snow wist zijn humor duidelijk te appreciëren. Wie niet waagt, wie niet wint, jongens!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '