https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Hij en het model Irina Shayk zetten afgelopen zomer een punt achter hun relatie.

CUTE: Bradley Cooper stelt zijn 2-jarig dochtertje voor het eerst voor aan de buitenwereld

Jolien Meremans

De knapste acteur van Amerika, Bradley Cooper, verraste Hollywood met een bijzondere primeur: hij toonde zijn dochtertje van twee voor het eerst aan de buitenwereld. Hij en zijn ex Irina Shayk (33) vonden het heel belangrijk dat hun dochter achter de schermen als een normaal meisje kon opgroeien en besloten daarom om haar zo weinig mogelijk in de spotlight te zetten. Tot nu.


Het was even schrikken toen Bradley Cooper met en wel heel jonge knappe dame aan zijn zijde op de rode loper in Washington verscheen. Hij nam namelijk niemand minder dan zijn tweejarige dochter Lea de Seine Shayk Cooper mee naar de uitreiking van de ‘Mark Twain Prize for American Humor’.

Co-ouderschap


Het was voor zijn dochter de eerste keer dat ze met een van haar ouders mee mocht naar een groot evenement. Ze werd nu pas voorgesteld aan het grote publiek, omdat haar ouders haar bewust afschermden van de media. Als we de foto’s en insiders mogen geloven, voelde ze zich al helemaal thuis tussen de celebs. Ze heeft haar blauwe ogen en sterallures duidelijk van haar ouders geërfd, want ze lachte tijdens het event maar al te graag naar de camera’s.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De dochter van de ‘A Star Is Born’-acteur droeg voor de gelegenheid een schattig zwart jurkje met zilveren sterren en een zwarte bodywarmer. Er werden door alerte fotografen in het verleden al een aantal beelden van het meisje verspreid, maar het is pas nu dat Lea officieel haar debuut maakt.

Bradley Cooper en de mama van Lea, Irina Shayk, zetten afgelopen zomer na vier jaar een punt achter hun relatie. ‘De ouders wonen in New York en hebben beiden een nanny’, vertelde een bron aan US Weekly. ‘Ze willen dat hun dochter altijd bij een van haar ouders is. Wanneer Lea voor belangrijke keuzes komt te staan, zullen zowel Bradley als Irina er altijd voor haar zijn.’

https://twitter.com/thearizonamuse/status/1189035765281378304

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content