Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wauwww

‘Blos’ is dé nieuwe webshop voor beauty-addicts

Beauty-addicts, opgelet! De Belgische make-upartieste Kim Maes lanceerde zopas haar gloednieuwe webshop 'Blos', met een ongewoon en select aanbod verzorgingsproducten, make-up, geurtjes en home items. Maak maar vast wat plaats in je beautykastje, want haar selectie is waanzinnig!

Pluspunt: Kim selecteerde van verschillende merken alleen de producten die ze zelf écht goed vindt en die volgens haar een echt verschil maken in je dagelijkse beautyroutine. En als een make-upartieste het zegt, nemen wij dat maar al te graag aan. 'De afgelopen jaren werd ik me steeds meer bewust van wat ik op mezelf en op modellen smeerde', vertelt ze. 'En ik merkte dat een aantal kleine aanpassingen in mijn dagelijkse routine een wereld van verschil maakten. Mijn zoektocht – vaak in het buitenland – naar mooie, meer natuurlijke en efficiënte producten is uitgedraaid in een webshop.' Getest én goedgekeurd door Kim zelf!

 

Daarnaast krijgt wie bij Blos shopt ook persoonlijke begeleiding. Je krijgt er one on one-communicatie met Kim over bijvoorbeeld je huidtype en ontvangt daarbij handgeschreven advies bij je bestelling. Handig! 

 

Voor wie zich graag wil verdiepen in de wereld van al dat moois, post Kim wekelijks een 'Blos Story', waarin ze inspiratie deelt, advies geeft of een merk uitlicht. En zes keer per jaar staat er een 'Blos Ambassador' in de kijker die een eigen selectie aan beautyproducten voorstelt. Als je ons zoekt, zitten wij dus wellicht eindeloos door de mooie beautyshop van Kim te surfen.

 

 

A photo posted by BLOS (@blos_shop) on

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '