Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij moesten zeker twee keer kijken.

WOW: Blake Lively is bijna onherkenbaar op de set van haar nieuwste film ‘The Rhythm Section’

Blake Lively (30) kennen we allemaal als een klassevolle actrice. Op de rode loper ziet ze er altijd on fleek uit, maar voor haar allernieuwste rol in de film ‘The Rhythm Section’ onderging ze een serieuze make-under. Zo onverzorgd hebben we haar nog nooit gezien.


Actrice Blake Lively is momenteel in Dublin voor de nieuwe film ‘The Rhythm Section‘. Niets speciaal, zou je denken. Maar wat als we jullie vertellen dat ze gefotografeerd werd in een compleet onherkenbare look? Met een slonzige outfit, verwaarloosd haar, een sigaret bij de hand, wallen onder haar ogen en zonder make-up werd ze door enkele fans op beeld vastgelegd.

 

Het verhaal


Voor deze thriller kruipt Blake in de huid van een junkie die verslaafd raakt nadat ze haar familie is verloren in een vliegtuigcrash. Maar dan ontdekt een journalist dat de crash geen ongeluk was. Als die journalist vermoord wordt, wil ze de zaak zelf uitpluizen. Als dat maar goed komt…

Volgens Paramount Pictures zal ‘The Rhythm Section’ vanaf 22 februari in de cinemazalen verschijnen. Wil je Blake al sneller aan het werk zien? Koop dan een ticket voor de duistere thriller ‘All I See Is You‘.

 

Nog meer films om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '