Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© beardbaubles.tictail.com

Zo ziet hij er allesbehalve mainstream uit op Kerstmis

Baardballen zijn hét kerstcadeau voor je hipstervriend

Ondertussen loopt zowat half mannelijk Vlaanderen met een prominente baard rond, dus moeten echte hipsters op zoek naar nieuwe manieren om minder mainstream te zijn – want daar draait het hele hipster zijn toch rond, toch? Bebaarde mannen hingen al kleine juweeltjes in hun trots of versierden hem met kleurrijke glitters, maar het idee van beard baubles – we noemen ze even baardballen – vinden we nóg leuker.

De kleine kerstballen voor baarden bestaan eigenlijk al sinds 2014, maar worden steeds populairder. Het gaat dan ook niet alleen om het kerstproof maken van de hipsterbaarden van deze wereld. Beard Baubles is een organisatie die de balletjes verkoopt voor het goede doel. De opbrengst wordt integraal geschonken aan Cancer Research UK om het onderzoek naar huidkanker bij mannen te steunen.

 

baardballen

 

Sinds ze in 2014 begonnen, hebben de mensen achter Beard Baubles de productie flink moeten uitbreiden. Dit jaar zijn de ballen in het Verenigd Koninkrijk niet alleen online te koop, maar ook in winkels zoals Paperchase. Helaas, online zijn de baubles uitverkocht voor dit jaar en we vermoeden dat dat in de winkels ook het geval zal zijn.

 

Vind je 't gewoon een grappig Secret Santa-cadeautje? Je kan online heel wat minikerstballen vinden. Het enige wat je dan nog moet doen, is een haarspeldje door het ringetje steken et voilà, je hebt een baardbal. En anders is het wachten tot kerst 2017, dan zijn de baardballen sowieso terug. Maar je bent gewaarschuwd: je moet er snel bij zijn!

 

baardballen

 

Meer voor hipsters:

 

Hilarisch: deze moderne kerststal is perfect voor hipsters

Must-follow: deze hipster Barbie is beter in Instagram dan wij

FOTO: wat als wereldleiders hipsters waren?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '