Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Modern Nativity

Wat als Jezus geboren werd in 2016?

Hilarisch: deze moderne kerststal is perfect voor hipsters

Bij Modern Nativity weten ze het zeker: als Jezus in 2016 was geboren, zou de traditionele kerststal er heel anders uitzien. Dus stelden ze zelf een kerststal samen. Maak je klaar voor... hipster-Jezus.

Aangezien een pasgeboren baby in 2016 aan de wereld zou worden voorgesteld via een berichtje op social media, is dat dus ook het vertrekpunt voor de vernieuwde versie van de kerststal. De makers van de Hipster Nativity Set ontwierpen een moderne Jozef en Maria – inclusief man bun en koffie to go – die poseren voor een selfie met de kleine Jezus. En bespeuren we daar een duck face bij Maria? Ook een fijn detail: de kerststal is anno 2016 uitgerust met zonnepanelen. Wel milieuvriendelijk.

 

Jezus Kerststal

 

Jong en wijs



Maar het gaat nog verder, want ook de drie wijzen kregen een volledige make-over. Geen oude mannen met lange gewaden, maar jonge kerels in coole looks (denk: beanie, bretels en een strak gestylede hipstersnor) die aankomen op een Segway. O ja, en de geschenken (goud, wierook en mirre) zijn natuurlijk besteld via Amazon. Serieus, wie verzint dit?

 

Drie wijzen

 

#nofilter



Het zou natuurlijk geen moderne geboorte zijn als niemand het op Instagram zou zetten. Gelukkig neemt de jonge herder dat voor zijn rekening... #babyjezus #nofilter. Anno 2016 worden ook de dieren beter verzorgd, zoals de biologische koe die glutenvrij voer krijgt.

 

Koe kerststal

 

Even sparen



Wie geïnteresseerd is in de moderne kerststal, kan het kopen via de website van Modern Nativity. Het kost echter wel € 123 en de verzendingskosten naar Europa worden geschat op € 75. Misschien een leuk idee voor een DIY-projectje?

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '