https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zangeres is kapot van verdriet.

Ariana Grande plaatst emotionele post over overleden ex Mac Miller: ‘Het spijt me zo dat ik je pijn niet kon wegnemen’

Herlinde Matthys

Rapper Mac Miller stierf vorige week vermoedelijk na een overdosis drugs. Hij was twee jaar samen met Ariana Grande, maar hun relatie liep voor de zomer op de klippen. De zangeres is nog steeds kapot van verdriet en ze schreef voor het eerst na zijn dood een emotionele tekst op haar Instagrampagina.


Ariana (24) en Mac (26) waren vijf jaar goede vrienden, vooraleer ze een stelletje werden in 2016. Na twee jaar zette de popster in mei van dit jaar een punt achter hun volgens haar ‘toxische’ relatie. Ze was het beu om zijn babysit te spelen. Ariana ging verder met haar leven en maakte al snel bekend dat ze een nieuwe relatie had met komiek Pete Davidson. De twee lieten er geen gras over groeien en verloofden zich nog deze zomer.

Ondanks hun breuk bleven Ariana en Mac wel goede vrienden. De zangeres was dan ook kapot van verdriet toen ze het verschrikkelijke nieuws vernam. Ze postte een paar dagen na zijn dood een foto van haar ex-vriend op haar Instagrampagina, zonder bijschrift. Het was haar manier om haar ex-vriend te herdenken. Ze schakelde wel de comments uit omdat heel wat van zijn fans schaamteloos de schuld van Mac zijn dood in haar schoenen schoven.

‘Je was mijn beste vriend’


De wonde was toen nog te vers en Ariana vond geen woorden om de pijn die ze voelde uit te drukken. Nu, een week later, deed ze dit wel. Ze schreef een bijzonder emotionele tekst op Instagram bij een schattig filmpje van Mac. ‘Ik was gek op jou vanaf de dag dat ik je ontmoette toen ik negentien was’, aldus Ariana.

‘Ik kan niet geloven dat je hier niet meer bent’, gaat ze verder. ‘Ik begrijp het niet. We hebben hierover gepraat, zovele keren. Ik ben zo kwaad, ik ben zo verdrietig dat ik niet weet wat te doen. Je was mijn beste vriend, voor zo een lange tijd. Boven alles. Ik heb zo spijt dat ik je pijn niet kon wegnemen. Ik wou het nochtans zo hard. De liefste ziel met demonen die hij nooit verdiende. Ik hoop dat je nu ok bent. Rust.’

Het bericht werd al meer dan 6 miljoen keer leuk gevonden en het bijhorende filmpje werd bijna 15 miljoen keer bekeken. Daarin horen we de twee vrolijk lachen en zien we hoe Ariana Mac stiekem filmt. ‘Het maakt me blij’, zegt Ariana in de video. Ze filmde het fragment duidelijk in betere tijden en het opschrift van Mac zijn sweater ‘Everything will be ok’ was helaas geen correcte voorspelling van zijn toekomst.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

01:47
Kinder Bueno-balletjes met maar 3 ingrediënten
3:53
VIDEO: Ed Sheeran over zijn nieuwe plaat, 'Gossip Girl' en 30 worden
01:58
01:51
Hoe blijf ik mezelf in een relatie?
02:46
Dit is het reinigingsritueel van hoofdredactrice Eva
02:54
RECEPT: carrot cake
02:10
Wat is chlamydia?
ZON(DIG)DAG: cinnamon rolls met appel en karamel
VRAAGINA: Hoe genieten we optimaal van het standje 69?
ZON(DIG)DAG: whities (brownies, maar dan met witte chocolade)
VIDEO: Lies (31) is drager van een borstkanker-gen, waardoor ze ivf moest ondergaan
VRAAGINA: Daten na een relatiebreuk, hoe doe je dat?
ZON(DIG)DAG: Kinder Bueno-cookiebars
VIDEO: Lilo, Stéphan en Michael van 'Op kot' over luide, vervelende en verliefde kotgenoten
VRAAGINA: Wat is endometriose?
ZON(DIG)DAG: speculaastruffels met witte chocolade