Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 2020 Republic Records

Ze liet zich inspireren door de Fembots uit de Austin Powers-films.

Ariana Grande stuurt videoclip voor ’34+35′ de wereld in

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ariana Grande bracht eind oktober haar zesde album ‘Positions’ uit. Daarop zijn een heleboel leuke nummers te horen, waaronder ’34+35′. In dat lied zingt ze over het populaire seksstandje 69. Nu lanceert de zangeres een videoclip voor het seksuele lied.


En die videoclip is helemaal niet zo in your face als we hadden verwacht! Als je naar de lyrics luistert, hoor je dingen zoals ‘Fuck me ’til the daylight’ en ‘Means I wanna 69 with you’. Maar in haar muziekvideo schittert Ariana Grande als wetenschapper én als robot die ze zelf gebouwd heeft. Buiten een knappe choreografie met sensuele split en twerk moves, mooie outfits en op het einde een uitdagende nachtjapon, zien we weinig seksueel expliciete dingen in ‘34+35‘. Ari pakt het subtiel en creatief aan.

Fembots uit Austin Powers


Wat we wél zien, is dat Ariana Grande zich voor de muziekvideo liet inspireren door de Fembots uit de Austin Powers-films. Ari haalde eerder al haar inspiratie uit films, zoals voor de videoclip van ‘thank u, next. Daarvoor inspireerde ze zich op de romantische klassiekers ‘Mean Girls’, ‘Legally Blonde’, ’13 Going on 30′ en ‘Bring It On’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '