Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Inclusief voetbaltruitje!

Adele supportert mee voor de Rode Duivels tijdens concert

Gisterenavond stond Adele voor de tweede keer op de planken in ons land. Tijdens haar concert werd de eerste EK-match van de Rode Duivels uitgezonden, en de aanwezige fans moesten de wedstrijd dus missen. Gelukkig had de zangeres een kleine pauze voorzien zodat de concertgangers toch een paar minuten konden meepikken.

Dat Adele zelf een voetbalfan is, is meer dan duidelijk. Zo toonde ze enkele dagen geleden in Parijs ook enkele minuten van een voetbalwedstrijd. Gisteren was het weer van dat. Ze trok voor de gelegenheid zelfs een voetbaltruitje over haar zwarte glitterjurk aan.

 

Heel toepasselijk had de zangeres het rugnummer ‘25’ op haar T-shirt staan, wat verwijst naar haar laatste album en tournee. Vijf minuten lang huppelde ze met de Belgische vlag over het podium rond en genoot ze samen met de aanwezige fans van de wedstrijd.
 

De zangeres zal alles samen drie concerten hebben gedaan in ons land. Het eerste, dat zondag plaatsvond, droeg Adele op aan de slachtoffers van Orlando. Haar laatste show zal morgen, op 15 juni, plaatsvinden. Als we de reacties mogen geloven, is het optreden fenomenaal.

 

Nog meer lezen over Adele:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '