https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Adele neemt slachtoffers van Londense brand mee naar ‘Despicable Me 3’

Naast een klok van een stem heeft Adele ook nog eens een hart van goud. Afgelopen weekend heeft de zangeres namelijk de slachtoffers van de Londense brand getrakteerd op een filmavondje.


2017 is tot nu toe geen gemakkelijk jaar geweest voor Londen. Zo kreeg de stad te maken een terroristische aanval op de Westminster Bridge en was er een grote brand in de Grenfell Tower. Heel de wereld voelt mee alle inwoners en daar mag je ook zangeres Adele bijrekenen.

Londen heeft een speciaal plekje in het hart van de zangeres veroverd en dat heeft ze al op verschillende momenten laten blijken. Onlangs heeft ze tijdens een van haar concerten een nummer gezongen als eerbetoon aan de slachtoffers van de terroristische aanval en na de brand in het appartementsgebouw is ze de inwoners gaan bezoeken in het ziekenhuis. Toch had de zangeres nog een verrassing in petto en dan vooral eentje voor haar jongste fans.

De kinderen die betrokken waren bij de brand mochten namelijk op kosten van Adele naar ‘Despicable Me 3’ gaan kijken.  De zangeres had de bioscoopzaal speciaal afgehuurd en was bovendien zelf aanwezig.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Adele was fantastisch en ze heeft bij enkele kinderen op de eerste rij gezeten. De zangeres heeft tijd gemaakt voor iedereen die aanwezig was en ze heeft gebabbeld met alle kinderen’, aldus een bron aan E! News.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content