https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ©Photo News

Kort na zijn coming-out zette hij een punt achter zijn relatie met Madison Parker.

Zanger Aaron Carter vertelt over zijn seksuele geaardheid in een oprechte tweet

Aaron Carter, het jongere broertje van Backstreet Boy Nick Carter, stuurde afgelopen weekend een oprechte tweet de wereld in. De zanger kwam uit de kast en zette een punt achter zijn relatie met Madison Parker.


Doet de naam Aaron Carter bij jou geen belletje rinkelen? Bekijk dan de oude afleveringen van ‘Lizzie McGuire‘ of ‘Sabrina, the Teenage Witch‘ nog een keertje en zijn gezicht zal je wel bekend voorkomen. Na enkele gastrollen liet hij zijn acteercarrière achter zich, maar in de muziekwereld bleef hij wel een grote naam.

Aaron had in een verleden relaties met Hilary Duff en Lindsay Lohan, maar nu spreekt hij voor de allereerste keer over zijn echte gevoelens.

https://giphy.com/gifs/mtv-hilary-duff-lizzie-mcguire-if-you-dont-agree-then-youre-wrong-Riallgm7jPwdy

 

Biseksueel


De zanger/acteur postte afgelopen weekend een bijzonder eerlijk bericht op Twitter over zijn seksuele geaardheid. ‘Er is iets belangrijk dat ik jullie wil vertellen over mezelf en over mijn identiteit waar ik al bijna de helft van mijn leven mee zit’, begint hij zijn tweet.

‘Toen ik ongeveer dertien jaar was, voelde ik mij aangetrokken tot meisjes én jongens. Ik had een paar relaties met meisjes, maar op mijn zeventiende had ik een ervaring met een jongen.’ Hij zal zijn muziek altijd op de eerste plaats zetten, maar wil nu vooral tevreden en gelukkig door het leven gaan.

https://twitter.com/aaroncarter/status/894022605216370688

 

Na zijn coming-out beëindigde het broertje van Backstreet Boy Nick Carter zijn relatie met Madison Parker. Volgens zijn manager staan ze allebei achter deze beslissing.

Zwaar verleden


Een tijdje geleden vertelde Aaron voor de eerste keer over zijn moeilijke jeugd. Zijn bankrekening was leeg, hij geraakte in een depressie en hij greep meerdere keren naar de fles en de drugs. Hopelijk krijgt zijn toekomst een beter vervolg.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content