Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
unsplash

Je hebt tijd om eindelijk eens die kleerkast op te ruimen!

9 dingen die je tijdens de vakantie kan doen zodat je je zeker niet verveelt

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Yaaay, vacaaay! Al kan dat ook wat vervelend zijn als je echt geen idee hebt wat te doen. Gelukkig zijn wij er om je tips te geven. Wij kozen 9 dingen uit die je vakantie zo veel leuker zullen maken!

Reis België rond


In de herfstvakantie kan je voor maar € 15 een week lang overal met de trein naartoe reizen met Go Unlimited van NMBS. Een dagje shoppen in Gent of Antwerpen, een weekendje naar de Ardennen, een dagje aan zee of een bezoekje aan een pretpark of dierenpark? Je kan het allemaal spotgoedkoop doen! Dus het excuus van ‘de trein is te duur’ kan je dit keer niet gebruiken.

Organiseer een filmavond


Een hele avond gevuld met leuke chickflicks, animatiefilms of een heel ander genre: aan jullie de keuze. Doe er nog een lekker hapje en drankje bij en wat leuke vriendinnen en je avond wordt top!

Ruim eindelijk eens die kleerkast op


Ja, je kleerkast opruimen is ook een leuke activiteit tijdens de vakantie! Met de koude temperaturen die eraan komen, heb je snel wat inspiratie nodig voor nieuwe outfits. Opruimen kan daarbij helpen. Zo heb je een overzicht van je kleren en vind je vaak ook dingen terug die je al lang vergeten was. Trouwens, als je een dagje gaat shoppen, heb je plaats nodig om je nieuwe stuks te leggen, toch?

Vul je muziek aan


Je Spotify playlists zijn verouderd en je hebt dringend nood aan nieuwe muziek. De vakantie is het ideale moment om die te ontdekken!

Bingewatch een serie


Ben je al lang van plan om die serie te beginnen kijken waar iedereen het over heeft? Nu is het moment! Je hebt een hele week vakantie, dus een dagje series kijken kan er wel vanaf, toch?! Heb je geen inspiratie voor een coole televisieshow? No worries, we hebben een lijstje met series die elk meisje ooit al eens moet gezien hebben en daar zitten heel wat toppers met honderden afleveringen bij!

Ga wandelen


Frisse lucht is goed voor je hersenen en wandelen is leuk om te doen. Ga wandelen aan zee of in een bos en neem leuke foto’s voor op je Instagrampagina. Zo weet iedereen wat voor een actieve chick jij bent.

Probeer lekkere recepten


Je mag dan wel geen keukenprinses zijn, toch kan je altijd leren om te koken. Tijdens de vakantie kan je veel plezier beleven aan koken en bakken en kan je nog eens lekker eten op de koop toe (als het je lukt, natuurlijk). Je hebt eindelijk tijd om die lekkere receptjes op Pinterest uit te proberen. Hou wel rekening met de opkuis en afwas achteraf, want dat is minder leuk...

Lees boeken


Je hebt eindelijk tijd om die boekenlijst af te vinken, maak daar ook gebruik van. Je hebt vaak betere dingen te doen, maar een boek lezen is écht ontspannend. Trust us!

Probeer DIY-projectjes


Denk je elke keer als je een leuk do it yourself-project ziet passeren op Pinterest: ‘Ik ga dat toch niet kunnen’ of ‘Ik heb daar geen tijd voor’? Nu is het moment! Op die manier verveel je je zeker niet en ben je creatief bezig. Win-winsituatie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '