https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© kfd

5 redenen waarom Matteo Simoni ons ’n serenade mag brengen

Italiaanse roots, een prachtlijf en een begenadigd acteur: Matteo Simoni heeft hét.

Vanaf 6 november kan je eindelijk naar de cinema om te zien hoe Matteo Simoni het ervan afbrengt als Rocco Granata in Marina, de nieuwe film van Stijn Coninx. Filmredacteur Jeroen praatte met Matteo bij hem thuis, en hij was stevig onder de indruk – van de enthousiaste spraakwaterval die Matteo is, maar ook van de buitengewoon ontroerende film. 'Moet je gaan zien!', vertelt hij aan iedereen op de redactie.

In Marina brengt Matteo als Rocco dolverliefd zijn serenade aan zijn, euhm, Marina (de innemende Evelien Bosmans).

 

5 redenen waarom Matteo óns ook wel eens een serenade mag brengen!

 

1. Euhm… Heb je die affiche al eens gezien? Heb je dat lijf gezien?

 

2. Zijn Italiaanse roots, net als Rocco Granata. Matteo's overgrootvader kwam uit het noorden van Italië naar België om in de mijnen te werken, maar begon al snel ijsjes te verkopen. Intussen praat Matteo zelf ook een aardig mondje Italiaans, toch een van de mooiste talen ter wereld. Un' gelato per favore!

 

3. Als Matteo Ti voglio al piú presto sposar zingt, geloof je hem metéén. En kan je maar beter weten wat het betekent ('Ik wil zo snel mogelijk met je trouwen.')

 

4. Hij houdt van mooie schoenen – nog zo'n Italiaans trekje zeker? En een man met stijl herken je aan… Juist, zijn schoenen.

 

5. 'Alleen met de golven, het gevecht met de natuur, mijn lijf reageert daar geweldig op. Daar word ik gelukkig van.' Matteo is een enthousiaste surfer boy, en wie zijn wij om dat erg te vinden?

 

Het volledige interview met Matteo Simoni lees je deze week in Flair.

Bekijk de trailer van de film hier:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content