Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Precies Rode Neuzen Dag op uw neus alleen.'

13 x dolle pret met Karen en James tijdens de vijfde aflevering van ‘Nieuwe buren’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
De aflevering van 'Nieuwe buren' van vanavond gemist? Dringend naar je afstandsbediening grijpen, dan! Moest je om de een of andere malle reden de aflevering toch niet meer willen of kunnen bekijken, lijsten wij even speciaal voor jou de leukste uitspraken en beelden van vandaag op.

Opstaan doen Karen en James naar goede gewoonte met een ochtendhumeur van jewelste. James weerlegde dan ook meteen Karens grove beschuldiging dat hij net iets te goedgeluimd was.

via GIPHY

Karens ochtendhumeur werd zo mogelijk nóg erger wanneer de spiegel haar vertelde dat ze een joekel van een puist op haar neus had.

via GIPHY

Gelukkig mochten de twee wat later op de dag vrijwillig plaatjes en praatjes draaien bij Radio Minerva. En dat beviel hen zo te zien wel. Aha, aha, aha, Minerva!

via GIPHY

Goede werkers moeten beloond worden. Dus beloonden Karen en James zichzelf met een drive-inneke bij Quick. Vanuit hun autootje bestelden ze een maaltijd die hen bijna 30 euro kostte. Dat was even slikken…

via GIPHY

En even bijten.

via GIPHY

Maar uiteindelijk bleek het de centjes meer dan waard.

via GIPHY
via GIPHY

Wat later was het tijd voor een vrijwillig bezoekje aan Planckendael, arm in arm en rolstoel aan rolstoel met een groepje bejaarden. En of het een gezellige boel was!

via GIPHY
via GIPHY
via GIPHY

Al bleken de rijpe kapoenen niet op hun mondje gevallen te zijn. De woorden als 'zotte trut' en 'klein slurfje' vlogen James rond de oren.

via GIPHY
via GIPHY

Maar de meest ruwe bolsters hebben doorgaans de blankste pit. Ook wij pinkten tijdens deze laatste scène een traantje weg.

via GIPHY

 

't Was weer tof. Tot volgende week!

 

 

 

 

Meer Karen en James:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '