Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Gisteren ging Jani op safari en gans Vlaanderen lag in een deuk.

11 heerlijke Jani-momentjes in de wildernis

Robine van Tilburg
Jani was gisteren zoals altijd weer zijn heerlijke zelf. En zo hebben we hem graag! Talloze onvergetelijke oneliners en lachbuien later, kijken we voldaan uit naar volgende week. Dan zal Jani 'mama' worden. We zijn alvast benieuwd!

Dat Jani op een doordeweekse donderdag niet met katten, paarden of geiten loopt te knuffelen laat hij van begin af aan duidelijk merken aan zijn eerste safarigids, Mr. Fisher.

via GIPHY

Ook ontwaken doet Jani liever dierloos. Het gefluit van vogeltjes mag dan wel door de gemiddelde mens als idyllisch ervaren worden, onze dierbare Jani wordt er knettergek van.

via GIPHY

De eerste safariboottocht bracht de grapjurk in niet-dierenliefhebber Jani weer naar boven.

via GIPHY
via GIPHY

Na een mopje of drie lachte de plotseling petloze Mr. Fisher wel groen…

via GIPHY

Jani is en blijft een man die op zijn luxe gesteld is. Dat stak hij ook deze aflevering niet onder stoelen of banken.

via GIPHY
via GIPHY

En zelfs op safari ontsnapt een man met het foute schoeisel niet aan Jani's kritische oog.

via GIPHY

Jani's Engels met haar op kwam weer aandoenlijk boven water toen hij een mug op z'n Frans een moustique noemde in plaats van de Engelse term mosquito te gebruiken. Of toen hij het wat later in de aflevering over een parelhoen had tegen de Amerikaanse leeuwenspecialiste. Schattig!

via GIPHY

Nadat een olifant naar de twee trompette, verstijfde Jani voor een minuut of twee. En dat was een vermakelijk zicht voor de kijkers thuis.

via GIPHY

De mooiste beelden hielden we voor het laatst. Een kakspugende gids die Jani uitdaagde voor een spitting competition. Jani maakte de enthousiaste man zeer duidelijk dat hij de uitwerpselen nog niet in zijn hand zou nemen, al waren ze van goud.

via GIPHY

 

 

Wij houden van Jani! Hier zijn 7 redenen waarom. 'Jani gaat op spokenjacht' gemist? Dit waren de beste momenten uit aflevering 2.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '