Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hebben!

BUDGET BUY: Lidl komt met superbetaalbare jacuzzi voor de zomer

De redactie

Ben jij wel toe aan een beetje ontspanning en heb je altijd al een jacuzzi gewild om urenlang in te liggen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want bij Lidl kun je er binnenkort eentje scoren. Voor een zacht prijsje, zoals we van de budgetketen gewend zijn.


Lidl blijft ons trakteren op de beste artikelen. Na een donut- en wafelijzer in één of een toestel om je eigen gezichtsmaskers te maken, komt de supermarktketen nu met een ander leuk hebbeding op de proppen. Wie altijd al een jacuzzi wou maar nooit het geld had om in het ding te investeren, kan vanaf 29 maart op de website van Lidl een opblaasbare jacuzzi scoren voor amper € 289. Koop je ‘m liever in de winkel, dan kun je vanaf 28 mei  je slag slaan.

Binnen en buiten


De jacuzzi is zowel binnen als buiten te gebruiken en heeft plaats voor vier personen. Ideaal voor die gezellige girls night met een fles bubbly rosé. Cheers!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Tekst: Carolien Tsao


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '