Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij onze Flairpocket van deze week geniet je van een workshop met twee voor de prijs van één.

UITGETEST: wij gingen een potje pottenbakken bij POT by Suz

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Deze week geniet je dankzij onze pocket met je plus one van een workshop met twee voor de prijs van één! Redactrices Elisabeth, Judith en Robine trokken met minstens twee linkerhanden richting Kortrijk om een workshop pottenbakken te volgen bij Suzanne van POT by Suz. Robine vertelt waarom jij absoluut een workshop moet boeken voor maar 40 euro (!) per persoon.

Het is met kriebelende handen, maar ook met een eigen talentverwachting die de nul benadert dat ik samen met mijn toffe collega’s Elisabeth en Judith richting Kortrijk trek. Na een stevig auto-ontbijt bellen we aan bij Suzannes gezellige huis in Marke voor wat een lollige teambuilding belooft te worden. We worden niet alleen door Suzanne, maar ook door haar Britse Korthaar verwelkomd in haar schattige atelier.

POT by Suz

Suzanne, de geboren pottenjuf

Heb je nog nooit een stuk klei in je handen gehad? Mooi! Dan is Suzanne jouw ideale klei-ervaring-ontmaagder. Suzanne heeft engelengeduld en vertelt je echt álles wat je maar wil weten over klei, pottenbakken en -draaien. Ze doet de kunst zelf kort voor en laat je dan meteen je handen bevuilen. Daarbij legt ze je stapje voor stapje uit wat je moet doen om een mooi eindresultaat te bekomen. En de gezellige babbel? Die krijg je er gratis bij!

POT by Suz

Een groots pottenbakker is zeker niet aan mij verloren gegaan, maar ik heb wel een héél erg toffe namiddag gehad. Suzanne stuurt bij waar nodig, niet te veel, niet te weinig, maar nét genoeg. Zo heb je het gevoel dat je zelf je eigen potje of tasje gemaakt hebt, zonder dat je daardoor een misbaksel in huis haalt. Want het afdraaien, glazuren (in een kleur naar keuze) en afbakken doet Suzanne achteraf voor jou. Zo kan je achteraf ook pronken met je eigen creatie!

POT by Suz

Wil jij samen met je bestie, lief of mama een workshop pottenbakken volgen bij POT by Suz? Haal dan snel je nieuwste Flair in huis, zo betaal je maar voor één in plaats van twee personen. 80 euro voor een pottenbakles van 2 uur voor 2 personen?! Da’s een koopje!

POT by Suz

Meer info? Neem een kijkje op de website van POT by Suz.

Workshops

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '