Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ga naar de beautyfarm met twee voor de prijs van één dankzij je Flair van deze week. 😍

UITGETEST: socialmediamanager Demi nam haar mama mee naar het kleurrijke Café Beauté

Jippie, dankzij onze beautyfarmpocket die je deze week bij je Flair vindt, kunnen jij én je plus-one weer even helemaal genieten voor de prijs van één. Klinkt dat niet zalig?! Socialmediamanager Demi nam haar mama mee naar Café Beauté in Hasselt. Daar kregen ze een voetverzorging, gelaatsverzorging en meer!

Ik nam mijn mama vorig jaar mee naar Café Beauté voor haar verjaardag en daar hebben we toen allebei intens van genoten. Toen ik het dankzij de nieuwste Flairpocket dit jaar opnieuw mocht doen, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld, en mijn mama ook niet.

We trokken weer samen naar het kleurrijkste pand van Hasselt, recht tegenover de winkelstraat Quartier Bleu. En eerlijk? Ik had het daar echt gemist. Die kleurtjes, neonlichten en schattige meubels doen iets magisch met mijn humeur. We werden warm ontvangen en ploften neer in de turquoise zetel met een glaasje bubbels. Goed begonnen is half gewonnen, dat kennen ze hier maar al te goed.

Zzz…

Toen we ons glaasje op hadden, werden we allebei naar de beautyrooms gebracht. Ik ging liggen op de stoel en deed m’n schoenen uit, want mijn voeten werden het eerst in de watten gelegd. Of ja, in plastieken zakjes die mijn voeten weer lekker verzorgd en gehydrateerd maakten. Daarna was het tijd voor een eerste gezichtsreiniging. De schoonheidsspecialiste haalde mijn make-up af met een warm, zacht handdoekje en gaf me daarna een korte gezichtsmassage. Vervolgens smeerde ze een peeling op mijn gezicht om de dode huidcellen te verwijderen.

Tot slot smeerde ze nog een zacht maskertje op mijn gezicht dat even moest intrekken. ‘Relax maar even’, zei ze voordat ze het kamertje verliet. Ik moet toegeven dat relaxen moeilijk is voor mij (druk brein-problems), maar na twee minuutjes voelde ik mijn stresslevel aanzienlijk verlagen. Het was de combinatie van de aangename temperatuur in het knusse kamertje, de zachte zetel waarin ik lag en de relaxerende muziek die zacht op de achtergrond afspeelde waardoor ik nét niet in slaap ben gevallen, op de meest positieve manier.

Pink latte heaven

Met een zachte huid en een rustig hoofd begaf ik me naar de kaptafel. Mijn mama zat er al en zag er ook mega relaxed uit. Mijn krullen werden opgefrist en bijgewerkt met producten die zó lekker ruiken dat ik ze meteen ook wilde bestellen. Alsof we nog niet genoeg werden verwend, kregen we ineens met pink latte’s voorgeschoteld. Mijn dag was compleet. Met een zachte huid en de mooiste latte ever kroop ik in de make-upstoel en liet ik de schoonheidsspecialiste haar werk doen met producten van Cent Pur Cent, de Belgische, minerale make-uplijn van Caroline Rigo, eigenaar van Café Beauté.

Met een goodiebag in de hand verlieten mijn mama en ik als twee nieuwe mensen het kleurrijkste pareltje van Hasselt en besloten we nog even te gaan shoppen. Take me at my word: als je op zoek bent naar een leuke moeder-dochterdag of een leuk vriendinnenuitje is dit écht de place to be. Het pand, het personeel, de behandeling, de stad… Redenen genoeg, zou ik zo zeggen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '