Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij onze Flairpocket van deze week krijg je een deugddoende gelaatsverzorging voor maar 29 euro.

UITGETEST: productmanager Joke koos voor een relaxerende gelaatsverzorging bij Prestige

De redactie

Flair legt je deze week in de watten met een gelaatsverzorging voor maar € 29! Heb je nood aan zo’n relaxmomentje? Haal dan als de bliksem de pocket in huis. Productmanager Joke ging je voor en liet zich voor haar trouwfeest eens goed verwennen bij Prestige in Tremelo.

Tussen mijn burgerlijke trouw en het eigenlijke trouwfeest zaten er drie weken. Tijd genoeg dus om de stress bij mij, zoals bij veel bruidjes, hoog te laten oplopen. Ik voelde dat niet alleen in m’n lichaam, maar ook aan mijn huid was het duidelijk te zien dat ik al zorgelozere dagen had. Het ideale moment dus om eens een bezoekje te brengen aan schoonheidsinstituut Prestige in Tremelo.

Huidanalyse

Deborah, de oprichtster van Prestige, stond op een zaterdagochtend klaar om mij helemaal te verwennen. Ze stampte haar zaak elf jaar geleden uit de grond en je ziet dat ze dit nog steeds met passie doet. Er hangt een heel toffe sfeer in de zaak waardoor je eigenlijk al zen wordt als je hier een voet binnenzet. Voor ik plaats mocht nemen op de behandelingstafel kreeg ik eerst nog een lekker drankje en hapje, een betere start van de dag kon ik me niet inbeelden.

De eerste stap van de gelaatsverzorging was een huidanalyse. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, dus ik was benieuwd naar de resultaten. Met een speciaal apparaat, dat veel meer kan zien dan het blote oog, analyseerde Deborah mijn diepere huidlagen. Het verdict: ik kreeg het goede advies om me nog beter te beschermen tegen uv-stralen, want onder mijn bovenste huidlaag zat verborgen schade. Gelukkig kreeg ik ook een schouderklopje, want ik mijn jarenlange huidverzorging zorgde ervoor dat ik niet veel rimpels heb. Oef, al dat smeren is dan toch niet voor niets geweest (lacht).

Gerstekorrels

Op basis van de resultaten van de huidanalyse paste Deborah de behandeling aan. Starten deed ze zoals elke huidverzorging met een grondige reiniging. Omdat ik last heb van gerstekorrels op mijn huid, raadde ze me aan om te werken met een schuimende mousse als reiniging waardoor het effect sneller zichtbaar zou zijn. Na de reiniging kreeg ik een scrub en een masker. Het masker moest tien minuten intrekken en ik voelde meteen dat het heel voedend was voor mijn huid. Als finishing touch smeerde ze nog een dagcrème.

Mijn verzorgingsproducten waren toevallig allemaal op, dus ik maakte van deze gelegenheid gebruik om meteen een voorraad in te slaan die volledig is afgestemd op mijn huid. Ik koos voor de Pure Active Cleansing, de Collagen Boost Day & Night Repair-crème en de Pore Treat Lotion van NANNIC. Al deze producten kan je heel makkelijk, en zonder plakkerig gedoe, aanbrengen en ze ruiken supergoed. Na mijn behandeling ging ik nog even langs bij BOBO Tremelo, de ideale afsluiter van dit heerlijke verwendagje voor mezelf.

Gelaatsverzorging

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '