Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Verlof in eigen hof? Da's tof!

BIJZONDER PLEKJE: Tabloo Margot zorgt voor een unieke glamping setting in eigen tuinDat staycation dé zomertrend van 2020 is, moeten we je wellicht niet meer vertellen. En dat dat allesbehalve saai hoeft te zijn, bewijzen een heleboel toffe concepten van creatieve ondernemers. Zo ook Margot Laporte (30) van Tabloo Margot, die nog tot eind september met haar glamping setting voor tof verlof in eigen hof zorgt.


Margot werkt al vier jaar als eventplanner. ‘Een uit de hand gelopen hobby naast mijn vroegere job als zelfstandig kinesitherapeut’, vertelt ze. Onder de naam Tabloo Margot organiseert de jonge spring-in-‘t-veld feesten van A tot Z waarbij de klant volledig zelf kan genieten van het feest. ‘Ik geniet van het dekken van lange tafels met een prachtig uitzicht en vind het ook heel belangrijk dat de catering van topkwaliteit is.’

Maar omdat de meeste van die feesten dankzij corona in het water liepen, moest Margot op zoek naar een nieuwe broodwinst. ‘Mijn man verjaart in april en ik wilde hem dit jaar verrassen met een glamping in onze tuin achteraan onder onze treurwilg. Ik had al een glampingtent die vooral gebruikt werd bij huwelijken zodat het koppel ook kon blijven kamperen samen met vrienden. Door corona en een heleboel gecancelde projecten had ik plots superveel vrije tijd om de hele setting klaar te zetten tegen dat hij thuis kwam van zijn werk.’

Vakantiegevoel in eigen tuin


‘Ik verraste hem met oesters, een barbecue, cocktails en ontbijt in de tent ‘s anderendaags. Omdat er zoveel reactie kwam, begon ik de volgende week al aan een brochure en kocht ik extra tenten. Sindsdien is elk weekend volgeboekt. Het was een concept dat tijdens corona ook gewoon mocht doorgaan, omdat het in je eigen tuin plaatsvindt.’ Het doel? Iedereen voor heel even een vakantiegevoel geven, ook al ben je niet uit je eigen tuin geweest. ‘Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat je er precies een weekendje uit bent geweest na twee avonden gespendeerd te hebben aan het kampvuur, en twee nachten in de tent’, voegt Margot toe.

Wil jij wel zo’n vakantiegevoel in eigen hof creëren? Bij Tabloo Margot bestel je al een DIY-pakket vanaf € 350. Voor die prijs beleef je twee nachten in een glampingtent inclusief twee bamboebedden met matrassen en een rotan lamp in de tent. Ook als je geen eigen stukje hof hebt, denkt Margot graag mee na over een mogelijk fijn plekje om jullie glamping experience neer te poten. Daarnaast kan je nog een heleboel leuke extra’s boeken zoals een diner, hottub of outdoor cinema bijvoorbeeld. Als we dan toch maar een beperkt aantal mensen mogen zien, kunnen we er maar beter het beste van maken!

Verlof in uw hof

Verlof in uw hof - Tabloo Margot

Verlof in uw hof

Verlof in uw hof - Tabloo Margot

Glampingtent

Verlof in uw hof - Tabloo Margot

Aperitief

Verlof in uw hof - Tabloo Margot

Diner

Verlof in uw hof - Tabloo Margot

Vuurkorf

Verlof in uw hof - Tabloo Margot

Outdoor cinema

Verlof in uw hof - Tabloo Margot

Hottub

Verlof in uw hof - Tabloo Margot

Foto’s: Margot Laporte. Voor meer info, beschikbaarheid en prijzen kan je terecht op de website van Tabloo Margot.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '