Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Reserveren kan vanaf vanavond!

MUST DO: tafelen in een serre op het dak van de Koninklijke Bibliotheek in Brussel

Jolien Meremans

Voor een dinner with a view moet je binnenkort naar onze hoofdstad afzakken. Daar kan je vanaf oktober op het dak van de Koninklijke Bibliotheek tafelen in een serre.


Het Gentse evenementenbureau Porta Mundi weet wat goed is. Eerder dit jaar pakte het in de tuin van het Kasteel van Ooidonk al uit met het pop-upconcept Serre. Je kon toen in een van de tien serres die over het domein verspreid stonden feeëriek tafelen met zicht op het kasteel. De serres verhuizen binnenkort naar Brussel, want je zal bij Serre vanaf oktober op het dak van de Koninklijke Bibliotheek kunnen lunchen of dineren.

Innovatief karakter


‘Het idee ontstond tijdens de lockdown. We wilden tonen dat je wel degelijk op een veilige manier mensen kan laten genieten van een unieke culinaire ervaring en zo memorabele momenten kan creëren. De interesse was meteen groot. In een mum van tijd waren al onze serres geboekt’, aldus bedenker Michiel Vanderheyden in een persbericht. ‘Net als het Kasteel van Ooidonk ademt ook deze plek geschiedenis en prestige. Het innovatieve karakter van Serre zorgt voor de perfecte symbiose tussen oud en nieuw. En natuurlijk is het uitzicht fantastisch.’

 

View this post on Instagram


 

A post shared by Serre Pop-up Resto (@serre_popup)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je een tafeltje reserveren tijdens The Brussels edition, dan is het aangeraden om er snel bij te zijn. Reserveren (van twee tot twaalf personen) kan vanaf vandaag om 19u via www.serrepopup.be. Voor een lunchmenu betaal je € 65 euro per persoon. Wil je uitgebreid dineren, dan kost dat je € 90 per persoon. Beide menu’s worden bereid door een topchef en bestaan uit sharing bites, sharing plates en dessert.

Meer hotspots:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '