Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Noémie Bru

HOTSPOT: in deze bar sip je champagne vanuit een boomhut

Wie naar de Franse champagnestreek trekt, moet zonder twijfelen een bezoekje aan de Perching Bar op z’n lijstje zetten. In de bar sip je op zes meter boven de grond van een frisse coupe met uitzicht over de wijngaarden. Sip sip hooray!


Voor de mooiste plekjes moet je vaak niet al te ver gaan. Dat bewijst ook de prachtige champagnestreek in Frankrijk. Op nog geen drie uurtjes rijden van Brussel sta je in Reims, het kloppend hart van de regio, en laat je je zo van het ene wijnkasteel naar het andere rijden. Een mens moet kunnen proeven, toch?

Heb je het wel even gehad met die châteaux, dan ga je richting Verzy. Daar vind je namelijk de Perching Bar, een duurzame boomhut op zes meter hoogte die uitzicht biedt over de prachtige streek. Extra leuk: om er te geraken, moet je over verschillende hangende loopbruggen die bijna Indiana Jones-waardig zijn. Op het terras neem je plaats in de zetels of op de hoge krukken aan de balkonbar. Binnen vlij je je neer op een schommel. Klinkt als jouw volgende vakantie? Voor € 21 kan je de bomen in en word je getrakteerd op een coupe champagne en een waanzinnig uitzicht.

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '