Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Evenbeeld

Hotel, foodbar en shop in één.

HOTSPOT: Hotel Pilar is hét walhalla voor interior en food lovers

There’s a new kid in A-town! Op het Antwerpse Zuid vind je sinds kort Hotel Pilar: een hotel, foodbar én shop in één. En ze hebben niet alleen de mooiste kamers van heel Antwerpen, ook voor het beste ontbijt van ’t stad ben je bij Pilar aan het juiste adres.


Wafeltjes met slagroom en vers fruit, een frisse fruitsalade of wentelteefjes die zwemmen in een zee van maple syrup: wie zijn dag in Antwerpen in schoonheid wil beginnen, doet dat best bij Hotel Pilar. Zowel hotelgasten, locals als dagtrippers kunnen de hele dag hun honger stillen in deze nieuwe hotspot. Van een gevarieerd ontbijt, over een healthy lunch en een deugddoend aperitief tot een romantisch diner: Pilar wist nu al het hart van menig foodlover te veroveren.

Elke kamer een eigen verhaal


Werd het iets té gezellig met de cocktails of de fijne selectie wijnen? Dan boek je gewoon een van de 17 kamers in het kleurrijke hotel. Hotel owners Sam en Christophe willen met Pilar hun gasten in contact brengen met alles waar ze zelf van houden. Elke kamer heeft een eigen verhaal, met een unieke selectie kunstwerken, objecten en designmeubilair.

‘Bij het tot leven wekken van Pilar was het uitgangspunt vaak “made-it-ourselves-because-we-couldn’t-find-it”‘, vertelt Sam. ‘Dit blijft onze rode draad. We willen een plek creëren die kan evolueren doorheen de jaren, en we zullen dus ook blijven “maken”.’ En dus creëerde het duo met de hulp van mamalief een eigen lijn keramieken borden en schalen, kleurrijke bedspreien en kussens, ronde tafelbladen en meer die je achteraf gewoon in de shop kan kopen om zo ook thuis je eigen piece of heaven te creëren.

Hotel Pilar: praktisch


Hotel Pilar, Leopold de Waelplaats 34, Antwerpen. De keuken is van woensdag tot en met vrijdag open vanaf 7u voor ontbijt, lunch en diner. Op zaterdag en zondag vanaf 9u. Op zondag wordt er enkel ontbijt en lunch geserveerd. Pilar Foodbar is gesloten op maandag en dinsdag. Meer info op hun website.

Foto’s: © Evenbeeld


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '