Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Otomat

De Brusselse vestiging krijgt meteen ook een eigen pizza op de kaart!

PIZZA PLEASE: op deze datum opent Otomat de deuren in Brussel

Goed nieuws voor alle Brusselaars onder ons, want pizzawalhalla Otomat opent er deze maand eindelijk de deuren. Normaal was de opening voorzien voor eind oktober, maar gelukkig is het wachten bijna voorbij. Onze goede voornemens zullen we alleen een beetje moeten opschuiven…


Otomat opende voor het eerst de deuren in Antwerpen en even later in Gent. Daarna lieten ze weten dat er nog drie vestigingen zouden volgen namelijk Leuven, Brugge en Brussel. Het restaurant in onze hoofdstad was als laatste aan de beurt en zou oorspronkelijk openen in oktober. We hebben er uiteindelijk een beetje langer op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. Op 24 januari opent het pizzarestaurant zijn deuren op de Oude Graanmarkt 6 in Brussel.

Als extraatje krijgt de vestiging in Brussel ook een aangepaste pizza op de kaart. Als topping werd er namelijk gekozen voor Brusselse spruitjes, deze werden fijn gesneden en vervolgens in de oven gegaard. Verder vind je ook nog gehakt (yum!), kriekjes en rode ui terug op de bodem. Het gerecht wordt afgewerkt met een beetje Parmezaanse kaas en een crumble van speculaas. Wij kunnen alvast niet wachten vooraleer we deze lekkernij kunnen proeven!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '