https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bestel online vlees, vis, groenten en andere topproducten van Belgische bodem.

Fonkelnieuwe website Njomly.com is de perfecte webshop voor foodies

Robine van Tilburg

Vandaag wordt de gloednieuwe website Njomly.com gelanceerd. ‘Njomly is de nieuwe webshop voor alle hobbykoks, foodies en liefhebbers van het goede leven’, zo klinkt het bij de foodwebshop.


Njomly-bedenkers Pascal Anteunis (48) en Dries Vanstraelen (39) zijn twee ondernemers die een passie voor voeding delen. Op hun kraakverse website verkopen ze de beste culinaire producten, aangeleverd door de meest gerenommeerde vakmannen uit België. Pascal licht het idee achter hun foodwebshop toe: ‘Een sterrenchef kan vaak direct bij de groothandel bestellen. Die service, de topkwaliteit en versheid willen wij nu ook naar de eindgebruiker brengen. Met Njomly willen we het landschap van verse producten veranderen.’

Van brie met truffel tot chocolade-pecannotenpasta


Op de foodwebshop kan je terecht voor zowel de beste stukken vlees en vis als voor unieke kaassoorten, maar ook voor ambachtelijke pasta en topchocoladeproducten. Geen dingen die je in de supermarkt ziet, maar producten van ambachtelijke topkwaliteit. Bekijk hier het volledige assortiment. Je kan iedere dag bestellen tot 13u om de volgende dag de levering te ontvangen. Er is geen stock waar de producten bewaard worden. Alle producten komen rechtstreeks en supervers van bij de ambachtslui.

Let op: voor een kleine bestelling kan je niet terecht op de website. De minimale bestelwaarde is € 50. Kom op Njomly.com alles te weten over de nieuwste foodwebshop.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content