Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HelloFresh

Geen stress voor je paasmenu

UITGETEST: de vrolijke paasbrunch van HelloFresh

Geen flauw idee wat je met Pasen weer uit je mouw moet toveren? No worries. HelloFresh lanceert speciaal voor de heuglijke feestdag drie paasboxen en wij mochten alvast even voorproeven!

Geen stress in de keuken dit jaar met Pasen, want dankzij HelloFresh krijg jij jouw paasmenu gewoon thuisbezorgd. Kiezen doe je uit drie boxen: de paasbox Brunch Original, de paasbox Brunch Veggie of de paasbox Gourmet (te bestellen met aangepaste wijntjes). Ook als je geen lid bent van HelloFresh kan je de box eenmalig bestellen.

 

Schattige paashaantjes

Wij kozen voor de Brunch Original en rolden op zondag met veel plezier uit ons bed om aan de lekkere gerechten te beginnen. Zeemzoete wentelteefjes met verse aardbeien, een verfrissende eiersalade met gerookte zalm op een krokant ciabattabroodje en een heerlijk glas versgeperst fruitsap: what's more to need op een zondagochtend? De schattige paashaantjes – die enorm in de smaak vielen – geven net die extra touch voor een relaxte paasbrunch.

 

Wentelteefjes

Paasbrunch

Foto's: Flair

Praktisch

Zelf jouw paasmenu bestellen kan nog tot en met maandag 10 april via hellofresh.be. Een brunchbox bestel je vanaf € 24, voor gourmet betaal je vanaf € 29 per box. De boxen worden op 15 en 16 april geleverd. Je kan zelf bij je bestelling aangeven wanneer de bezorging jou het beste uitkomt.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '