https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Jordans

Op vrijdag 7 september is het Jordans National Breakfast Day.

MUST DO: bij deze 35 koffiebars scoor je komende week een gratis ontbijt

Robine van Tilburg

Op vrijdag 7 september viert Jordans voor ‘t eerst ‘Jordans National Breakfast Day’. Eerlijk is eerlijk, héél erg lang hadden we daar niet van wakker gelegen moest het niet zo zijn dat het ontbijtgranenmerk op die dag gratis ontbijtjes uitdeelt.


Recent onderzoek van broodjesketen Panos wees uit dat maar liefst een op de vier Belgen niet dagelijks ontbijt. Nochtans is ‘s morgens de tijd nemen om te ontbijten heel erg belangrijk. Maar de uitdrukking ‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’ wordt dus jammer genoeg door velen niet ter harte genomen. Foei!

Jordans National Breakfast Day


Maar mochten we nu eens helemaal gratis en voor niets onze voetjes onder een heerlijk gevulde ontbijttafel schuiven, zouden we dan vaker ontbijten? Het klinkt alvast stukken beter dan voor dag en dauw te staan zwoegen in de keuken. Enter: Jordans National Breakfast Day. Komende vrijdag smul je in maar liefst 35 Belgische koffiebars van een gratis ontbijtje. Who’s in?

Wanneer?

Op vrijdag 7 september 2018.

Waar?

In ja favoriete koffiebars in Antwerpen, Brugge, Gent, Knokke, Leuven… Hier vind je de volledige lijst met 35 deelnemende koffiebars.

Meer info?

Check de Facebookpagina van Jordans National Breakfast Day.

 

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content