Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: clrcff

Zou jij het willen proberen?

Dankzij deze doorzichtige koffie krijg je geen vervelende vlekken op je tanden

Wij hebben ’s ochtends vaak een tas koffie (of twee) nodig om de dag door te komen, maar het zwarte goud heeft ook zo zijn nadelen. Je tanden kunnen er namelijk een stuk geler van worden, maar gelukkig hebben twee broers hier dé oplossing voor gevonden. Enter: CLEAR COFFEE!

De naam zegt het eigenlijk zelf al. CLEAR COFFEE! is gewone koffie, maar dan zonder de tradionele bruine kleur. Zo krijg je wel je nodige dosis energie, maar geen vervelende vlekken op je tanden. Ge-wel-dig!
 

 

Een bericht gedeeld door Clear Coffee (@clrcff) op

Twee broers hebben de doorzichtige koffie uitgevonden door Arabische koffiebonen te behandelen met een nooit eerder gebruikte methode. ‘We zijn zelf hevige koffiedrinkers’, aldus medeoprichter David Nagy. ‘Net zoals veel andere mensen hadden we last van vlekken op onze tanden, maar er was niets te koop op de markt dat ons probleem kon oplossen. Daarom hebben we besloten om het heft in eigen handen te nemen’.
 

 

Een bericht gedeeld door Clear Coffee (@clrcff) op

Momenteel is CLEAR COFFEE! enkel te koop in het Verenigd Koninkrijk en voor twee flesjes van 200 ml betaal je ongeveer zeven euro. Niet heel goedkoop, maar je tanden blijven er wel mooi wit door. Zou jij het proberen of plan je liever een extra poetsbeurt in?
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '