Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Firebox & Getty

HEBBEN: deze cranberrysaus en wodka met glitters maken je kerstmenu helemaal compleet

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent dat het hoog tijd wordt om die kerstmenu al eens uit te proberen. Weet je al wat je je gasten wil serveren, maar mist je menu nog een beetje sparkles? Dan hebben wij dé oplossing gevonden: cranberrysaus met glitters!


Een kerstmenu vraagt om veenbesjes. In een warme peer, in een kalkoenrollade of op een cheesecake, ze maken elk gerechtje net dat tikkeltje magischer. Heb je het gevoel dat je menu toch nog een beetje magie kan gebruiken? Firebox to the rescue, want de webshop verkoopt veenbessensaus met glitters.

Wodka van zeemeermintranen


Een potje glittersaus kost € 11,99 en is volledig vegan. Wat het goedje helemaal compleet maakt? Er zit een vleugje sinaasappel in én er werd een scheutje wodka aan toegevoegd om de saus van een apart smaakje te voorzien. Heb je geen veenbessen op het menu staan, maar heb je wel nog iets nodig voor die hobbykok in de familie? Dan heb je dat cadeautje bij deze gevonden.

Wil je met je menu nóg een stapje verder gaan? Op de webshop kan je ook een gin met chocolade en sinaasappels of glinsterende wodka van zeemeermintranen bestellen. Wedden dat je gasten nog nooit zo’n feestelijk menu voorgeschoteld kregen?

Schitterend menu


Wodka met glitters – € 35,99

Schitterend menu


Cranberrysaus met glitters – € 11,99

Schitterend menu


Gin met chocolade en sinaasappels – € 35,99

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '