https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Cheers!

Bye bye appelcider! Deze zomer willen wij van een ananas sippen

Een verfrissende appelcider gaat er bij ons altijd in, maar af en toe hebben wij nood aan afwisseling. Say hello to a glass of pineapple cider. Yep, dat lees je goed: er bestaat ook een cider die gemaakt is van ananas. Kan niet slecht zijn!


Ah, het is vakantie! Voor sommigen een periode waarin ze niets, maar dan ook echt niets doen. Eerlijk? Een Flair in de ene hand en een appelcider in de andere, er zijn ergere dingen op de wereld. Maar ben jij die alcoholische appels al beu gedronken? No problemo, want wij vonden dé ultieme vervanger. Enter: de cider op basis van ananas. Njammie!

Viva La Pineapple


Het Amerikaanse bedrijf Reverend Nat’s Hard Cider bracht deze lekkernij op de markt. De makers doopten het alcoholische drankje om tot Viva La Pineapple. In het verleden brouwden enkele genieën al een cider van ananassen, maar dit brouwsel bevat zowel enkele granny smiths als een aantal stukken ananas. Van een perfecte combo gesproken! Om het drankje helemaal af te maken, voegden ze er ook nog een vleugje kaneel aan toe. Het water loopt ons al in de mond. Helaas is de Viva La Pineapple enkel in Amerika te verkrijgen, maar hopelijk komt er snel een variant naar België. En anders maken wij onze koffers wel voor een zakenreisje. Cheers!

 

Nog meer lekkers: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten