Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Artsy Impact

De naam van je kleine spruit, je favoriete quote of een kort, maar krachtig woord?

Deze neon signs van Belgische makelij geven je interieur een upgradeOf je nu de muur van je slaapkamer een hippe upgrade wil geven, als eyecatcher wil gebruiken bij de geboorte van je kleine spruit of om cadeau te geven bij de housewarming van je beste vriendin… Het Belgische merk Artsy Impact maakt gepersonaliseerde neon signs die je gewoon in je interieur wil hebben hangen!


Soms heb je niet veel nodig om je interieur een flinke upgrade te geven. Denk maar aan een gekleurd neon sign bijvoorbeeld. Het Belgische merk Artsy Impact is gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte neon signs die ongetwijfeld een extra dimensie aan je ruimte zullen geven.

Een naam, een citaat, een woord dat veel voor jou betekent, een tekening… In een eerste fase bepaal jij wat je met je neon sign wil uitdragen. Heb je geen inspiratie? Dan kan je ook altijd kiezen uit de bestaande collectie die Artsy Impact zo in de schuif heeft liggen. Hiervoor liet oprichtster Charlotte Wybo zich inspireren door al het moois dat haar in het dagelijkse leven omringt en de reizen die ze maakt. Denk maar aan ‘Good Vibes Only’, ‘Follow Your Dreams’, ‘It’s a Girl’ of ‘Marry Me’ bijvoorbeeld. Vervolgens bepaal je of je je nieuwe decoratie in glas, led of acrylic neon wil en kies je nog een leuk kleurtje uit. En dan is het tijd om je neon sign op te hangen!

Prijzen beginnen vanaf 150 euro en bestellen kan via de webshop van Artsy Impact.

Drunk in Love

Drunk in Love

Drunk in Love

Arthur

Arthur

Arthur

Boo

Boo

Boo

Marry Me

Marry Me

Marry Me

Good Vibes Only

Good Vibes Only

Good Vibes Only

Zero Fucks

Zero Fucks

Zero Fucks

No Sleep Club

No Sleep Club

No Sleep ClubLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '