Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© BOSS Paints + colora

'Deze kleur weerspiegelt het evenwicht tussen enerzijds natuur en rust, en anderzijds technologie en innovatie', klinkt het.

ZIEN: dit wordt dé trendkleur in jouw interieur in 2023

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Rustgevend zacht, maar ook prikkelend en fris: zo omschrijven BOSS paints en colora Entangled Green. Het Belgische verflabel en de -keten roepen het subtiele, grijzige muntgroen uit tot dé trendkleur van 2023. ‘Entangled Green weerspiegelt het evenwicht tussen enerzijds natuur en rust, en anderzijds technologie en innovatie’, klinkt het.

Volop aan het (ver)bouwen of herinrichten maar twijfel je nog over het kleurenpalet van je nieuwe interieur? Zoek niet verder, want verflabel BOSS paints en verfketen colora vonden de perfecte basiskleur voor de inrichting van je stek: Entangled Green. Het subtiele, grijzige muntgroen straalt volgens het label en de keten natuur en rust uit, maar ook technologie en innovatie.

Entangled Green vertrekt vanuit het verlangen naar vrijheid, comfort en levensgenot.

‘De nieuwe trendkleur vertrekt vanuit het verlangen naar vrijheid, comfort en levensgenot na een lange, onzekere periode’, klinkt het in een persbericht. ‘Zo komt er een verandering van mentaliteit met een focus op innovatie, betrouwbaarheid, verbondenheid en duurzaamheid. Daarbij zien we de natuur, de menselijke hand en ons brein als brandstof voor vernieuwing.’

trendkleur 2023

Eén kleur, 101 combinaties

BOSS paints en colora bouwden hun volledige trendcollectie op rond de centrale trendkleur die je eindeloos kan combineren. Ter inspiratie werden vier thema’s voorzien van telkens zes kleuren die de veelzijdigheid van Entangled Green aantonen: Process by nature, A call for beauty, Concept of escape en Need for sense. Het resultaat is een originele kleurenmix die zowel warm, fris, vrolijk als luxueus oogt.

Process by nature

In het interieur zorgt Process by nature voor een prachtige mix van groene tinten die perfect matchen. Hou je van een rustieke look, opteer dan voor hout. Of hou het modern en speels door te kiezen voor een mix van metalen en ruwe ondergronden.

trendkleur 2023
trendkleur 2023

Concept of escape

In het kleurenpalet Concept of escape staat hoop en optimisme centraal. Denk: felle, vrolijke en energieke kleuren waarmee je jezelf kan uitdrukken. Fris een witte ruimte op met verschillende kleurrijke accenten of kies één knallend accent op je muur of plafond in combinatie met decoratieve elementen die de kleur complementeren. Dit type interieur geeft je een fikse energieboost.

trendkleur 2023
trendkleur 2023

A call for beauty

A call for beauty is een uniek kleurenpalet van diepe, luxueuze tinten met warme metallics als juweeltjes voor het interieur. Creëer een artdecovibe door middel van gouden metalen accenten, gestroomlijnde meubels en spiegelende oppervlakten. Het resultaat? Een warm en stijlvol interieur met een edgy feel.

trendkleur 2023
trendkleur 2023

Need for sense

Heerlijk cocoonen doe je met Need for sense, een palet aan zachte pasteltinten die gezelligheid uitstralen en mentale rust geven, vaak monochroom gebruikt voor een complete onderdompeling. In combinatie met afgerond meubilair, zachte structuren en lange gordijnen, kom je thuis in een omgeving waar je in geen tijd tot rust komt.

trendkleur 2023
trendkleur 2023

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '