Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dopper

COOL: dankzij Dopper kan je nu een message in a bottle opsturen naar je geliefden

Jolien Meremans

Wil jij de kaartjes naar je oma, mama en kleine broer op een originele manier versturen? Daar helpt Dopper je nu bij, want het populaire waterflessenmerk stuurt via de flessenpost een coole gepersonaliseerde message in a bottle naar al jouw geliefden. Als dat niet origineel is!


Onder het motto ‘Sending Good Waves‘ zette Dopper een gloednieuw project op poten. Via hun website kan je nu een mooie waterfles bestellen en die samen met een korte boodschap naar jouw beste vriendin, favoriete gezinslid of gewoon jezelf opsturen. Niet om zoals The Police een SOS op te sturen, wel om te laten weten dat je aan hen denkt en hen keihard mist.

Duurzaam en betaalbaar


Hoe je dat doet? Simpel, je kiest een toffe fles uit en bestelt een kaartje t.w.v. amper 0,67 euro waarop je een korte boodschap kan achterlaten. Dopper doet de rest! Zij zorgen ervoor dat het tekstje op het kaartje gedrukt wordt én dat je message in a bottle via de flessenpost de brievenbus van je geliefden bereikt. Een fles en kaartje bestellen doe je hier.

Dopper is een pionier in de productie van waterflessen. Hun drinkflessen zijn voor zo goed als volledig duurzaam: ze kunnen na gebruik opnieuw gerecycleerd worden. Met de productie van de flessen moedigt Dopper zowel bedrijven als ons aan om water uit de kraan te drinken. Hoe ze dat doen? Met jaloersmakende én betaalbare flessen, tiens! Onze favoriete exemplaren? Je ontdekt ze hieronder!

Sunshine Splash-drinkfles


€ 12,50 via Bol.com

Volledig zwarte thermosfles


€ 29,50 via Bol.com

Limited edition van Pablo Lucker


€ 17,50 via de webshop van Dopper

Clear Oceans Edition


€ 15,50 via de webshop van Dopper

[td_smart_list_end]

Nog op zoek naar een beetje inspiratie voor op jouw kaartjes? Wat dacht je van een mooie #FlairRaakt-boodschap?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '