Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Joanna Kosinska via Unsplash

Nog op zoek naar leuke decoratie of een origineel cadeautje?

DIY: deze kerstboomkaarsen verdienen een prominent plekje op je feesttafel

Vorige maand lieten we je al zien hoe je die gedraaide kaarsen die momenteel oh zo hip zijn zelf kan maken. Heb jij de smaak ondertussen helemaal te pakken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de volgende DIY is namelijk perfect voor de feestdagen. Enter: de kerstboomkaars.

Kaarsen zijn tijdens de herfst en winter onmisbaar in je interieur. Je hebt ze in alle vormen, maten en geuren, maar vooral gedraaide kaarsen doen het momenteel goed. Als je thuis nog een paar ‘rechte’ kaarsen hebt liggen, hoef je er trouwens geen te kopen in de winkel. Je kan ze namelijk heel makkelijk zelf maken. Voor wie het gemist heeft: hier ontdek je nogmaals hoe het moet.

Heb jij de DIY ondertussen zelf al een keertje uitgeprobeerd en heb je bijgevolg zin in meer? Dan kan je tijdens de komende dagen de kerstvariant eens proberen. Op Instagram is er namelijk een filmpje opgedoken dat je laat zien hoe je een kerstboomkaars kan maken.

DIY: de kerstboomkaars

Geen idee wat een kerstboomkaars is? Wel, de naam zegt het eigenlijk zelf al. Het gaat dus gewoon om een kaars in de vorm van een kerstboom en ook die kan je helemaal zelf maken. Ideaal voor de feestdagen, maar het kan ook een leuk cadeautje zijn. Origineler gaat het alvast niet worden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bolig Magasinet (@boligmagasinetdk)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoe kan je deze creatie nu zelf maken? Het enige wat je nodig hebt is een mesje en natuurlijk een kaars naar keuze. Als je in thema wil blijven, gebruik je best groene kaarsen, maar in principe kan je ook voor een ander kleurtje gaan. Vervolgens ga je met je mes voorzichtig (!) schuin in de kaars snijden. Zo ontstaan er takjes. Je kan ze allemaal gelijk houden qua lengte, maar als je het resultaat zo realistisch mogelijk wil laten lijken, dan maak je onderaan iets grotere takken en bovenaan iets kleinere exemplaren.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '