Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

En ook heel wat andere acteurs lezen de komende weken een stukje uit het boek voor!

COOL: Daniel Radcliffe leest het eerste hoofdstuk uit ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ voor

J.K. Rowling deed de voorbije weken enorm haar best om ‘Harry Potter-‘fans te verrassen. Zo creëerde ze het platform Harry Potter At Home waar je onder andere artikels kan lezen of puzzels kan maken die in het teken staan van het magische verhaal. En nu heeft de auteur nog een extra verrassing voor ons, want heel wat acteurs lezen nu om de beurt een hoofdstuk voor uit ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’. Zeker luisteren, dus!


Ken jij Harry Potter At Home, het nieuwe online platform van J.K. Rowling, al helemaal uit je hoofd? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de auteur heeft nog een verrassing voor al haar fans. Zo vroeg ze namelijk aan een reeks bekende acteurs en actrices of ze een hoofdstuk uit het allereerste boek wilden voorlezen voor de website.

Zo’n voorstel kan je natuurlijk niet weigeren en er doen dan ook heel wat bekende gezichten aan mee. Denk bijvoorbeeld maar aan David Beckham, Dakota Fanning en Eddie Redmayne. En er is nog meer, want niemand minder dan Daniel Radcliffe himself leest het eerste hoofdstuk van ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ voor. De eerste sessie duurt zo’n 25 minuten en is dus ideaal voor tijdens je lunchpauze!

 

In totaal worden alle zeventien hoofdstukken voorgelezen en deze zullen stuk voor stuk verschijnen op het platform. Het eerste hoofdstuk kan je nu al beluisteren. De overige delen worden vanaf nu wekelijks online gezet en dit tot en met eind juni. Wie een keertje wil luisteren, kan dit doen door naar het platform Harry Potter At Home te surfen. Of je kan ook naar het audiofragment luisteren via Spotify.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '