Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vanaf nu ga jij je make-upborstel héél anders bekijken

HOT: deze dagelijkse gebruiksvoorwerpen kunnen perfect dienen als seksspeeltje

Wat gestoei onder de lakens is altijd plezierig, maar het kan natuurlijk altijd beter. Met een simpel seksspeeltje kan je bijvoorbeeld de temperaturen al serieus doen stijgen. Loop nu niet razendsnel naar een seksshop, want bij je thuis ligt al een schat aan onverwachte voorwerpen. Jawel, het zou je verbazen wat je allemaal met een lepel kan doen...


Niets leuker dan je lief eens goed verwennen met een stout seksspeeltje. Maar eerlijk is eerlijk: die speeltjes kosten vaak een heleboel geld. Flair to the rescue, want zonder het goed en wel te beseffen ben jij al in het bezit van enkele ondeugende speeltjes. Wij stellen je dan ook met veel plezier deze 13 huis-tuin-en-keukenspeeltjes voor. Hallo, spannender seksleven. Graag gedaan!

Een das


Wanneer mannen met een das verschijnen, maakt ons hart al automatisch een sprongetje. Maar je kan het ook perfect gebruiken als blinddoek of handboeien.

Een elektrische tandenborstel


Even op de hoogste stand zetten en je bent in het bezit van een nieuwe vibrator. Eén tip: gebruik de tandenborstel daarna niet meer voor je tanden. Jakkie!

Een plumeau


Ga nu maar eens het stof zoeken op plekjes waar je nog niet vaak bent geweest. Die lachbuien van het kietelen moet je er wel bij nemen.

Een ijsblokje


Een koud voorwerp zorgt al snel voor seksuele spanning. Stop daarom een ijsblokje in je mond en laat je fantasie bij hem de vrije loop!

 Wasknijpers


Dit voorwerp is ideaal voor een paar tepelklemmen. Maar je kan deze wasknijpers natuurlijk ook nog op andere plekken gebruiken, al is enige voorzichtigheid geboden.

Een make-upborstel


Wanneer jij jouw gezicht een kleurtje wil geven, gebruik je vaak je make-upborstel. Vergeet vanaf nu die make-up, want die kleine haartjes zorgen ervoor dat je partner overal tintelingen gaat voelen.

Handschoenen


Handschoenen voelen gewoon anders dan je blote handen. Laat die fantasie maar werken.

De soeplepel


Laat een aantal kilo chocolade smelten en stop je soeplepel dan in de kom. Even roeren en je kan je partner vol smeren met chocoladesaus. Njammie!

Een gewone lepel


Vind je de soeplepel wat overdreven? Neem dan een gewone lepel uit je kast en klieder je wederhelft op deze manier onder. Of steek de lepel enkele uren in de diepvriezer. Het ijskoude voorwerp zal voor serieuze prikkelingen zorgen.

Een ceintuur


Een klassieker. Het kan worden gebruikt om de handen van je partner vast te binden of je kan er een aantal ondeugende tikjes mee uitdelen.

Tandenstokers


Hiermee kan je elkaar kleine prikjes geven. Spanning op-en-top!

Een haarborstel


Je kan elkaars haren kammen en dan stilaan naar beneden glijden of je kan de achterkant gebruiken om elkaar een portie billenkoek te geven.

Een klein harkje


De tanden van dit tuingereedschap doen prima dienst tijdens een massage

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '