Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ons kerstlijstje is meteen al een stuk voller.

YES: er komen dit jaar nog 3 nieuwe Harry Potter-boeken uit

Nu september officieel begonnen is, ruilen we onze cocktails op het terras maar al te graag in voor een warme chocolademelk in de zetel. Neem er vervolgens nog een dekentje en een goed boek bij en we zijn vertrokken voor een gezellige herfstavond. Weet je nog niet wat je moet lezen? Wel, daar kunnen wij je bij helpen, want er komen dit jaar nog maar liefst drie Harry Potter-boeken op de markt.


De drie boeken werden helaas niet geschreven door J.K. Rowling, maar worden uitgebracht door Insight Editions. Het gaat dan ook niet om echte verhalen, maar eerder om een creatieve uitbreiding. Het eerste boek kreeg de naam ‘Harry Potter: A Pop-Up Guide to Hogwarts’ en is – zoals de naam het al doet vermoeden – een uitklapboek. Zo kan je prominente locaties uit het boek zoals Zweinstein en het Verboden Bos op een andere manier ontdekken. De verwachte releasedatum hier is eind oktober.

Daarnaast komt er nog een tweede uitklapboek uit, namelijk ‘Harry Potter: Creatures: A Paper Scene Book’. Hier draait alles rond de magische wezens uit de films en dit boekt komt iets voor ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them 2’ (midden november) uit.

Last but not least hebben we nog ‘Harry Potter: Imagining Hogwarts: A Beginner’s Guide to Moviemaking’. Het boek werd geschreven door Bryan Michael Stoller en wil de lezers iets bijbrengen over storyboards en het maken van kostuums. Dat derde en laatste boek komt uit op 30 oktober.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '