Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @mauricetteveronique

Dat wordt smullen.

YUM: Véronique Leysen brengt een eigen kookboek uit

Veronique Leysen (31) is een echte bezige bij! Na acteerprestaties bij Ketnet opende ze al twee koffiebars, lanceerde ze haar eigen modelabel Maurice Knitwear en werd ze voor de allereerste keer mama, maar nu slaat ze een nieuwe weg in en brengt ze haar eigen kookboek uit.


Dat leuke nieuws maakte Veronique zelf bekend op Instagram. Haar koffiebar in Antwerpen en haar modelabel werden eerder al vernoemd naar haar opa en haar nieuwe project zal ook de naam Maurice meekrijgen. Aan de bijbehorende hashtags te zien wordt het een kookboek met gezonde recepten uit die goeie ouwe tijd.

 

100 % Instagramproof


In de koffiebars van Veronique kon je ook al terecht voor een overheerlijk ontbijt en brunch. Die recepten zullen we naar alle waarschijnlijkheid ook kunnen terugvinden in haar allernieuwste kookboek. Naast de gezonde maaltijden zal het kookboek ook decoratietips bevatten en als we Veroniques Instagrampagina mogen geloven, ziet dat er pico bello in orde uit. Wanneer het kookboek van Veronique in de winkelrekken ligt, is nog niet bekend. Wij kijken er alvast naar uit.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '