Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Ideaal om 2023 goed mee in te zetten.

Deze nieuwe boeken komen uit in januari

Annelies Hart

Als je goede voornemen is om meer te lezen of je gewoon keihard van lezen houdt, is het extra leuk om te weten dat er in januari weer een heleboel nieuwe boeken uit komen. Met deze boeken kan je het nieuwe jaar goed inzetten.

De perfecte vondst – Tia Williams

De perfecte vondst - Tia Williams

De perfecte vondst – Tia Williams

€ 18,50  –  Volt

Waarover gaat het? Jenna Jones, moderedacteur en voormalig it-girl, is net gescheiden, compleet blut en wanhopig op zoek naar een tweede kans. Ze is dolblij als ze een baan weet te regelen bij StyleZine.com. Jenna merkt al snel dat ze echt keihard moet werken om haar collega’s bij te benen. Wat alles nóg erger maakt, is de knappe videograaf die haar moet helpen haar nieuwe webserie te produceren. Eric Combs is jonger dan Jenna, maar ook ongelooflijk sexy. Hij is verboden terrein, maar lastig te weerstaan. Is Jenna bereid alles op het spel te zetten voor een geheime affaire?

Genre: romantiek

Beschikbaar vanaf 12 januari.

Bestel hier

Omarm mij – Kim Nelis

Omarm mij - Kim Nelis

Omarm mij – Kim Nelis

€ 24,99  –  Borgerhoff & Lamberigts

Waarover gaat het? ‘Omarm mij’ is een hartverwarmend boek over verbinding: de balans tussen jezelf, de ander en het leven omarmen. Het is de remedie tegen (chronische) eenzaamheid en vervreemding. Steeds meer en meer mensen missen hechte, emotionele banden met anderen. Eenzaamheid is een ware silent killer die aan de oorsprong ligt van heel wat lichamelijke en psychische klachten. Met dit boek biedt auteur Kim Nelis een liefdevol en nodig tegengewicht.

Genre: non-fictie

Beschikbaar vanaf 16 januari.

Bestel hier

Het perfecte zusje – Anna van den Breemer

Het perfecte zusje - Anna van den Breemer

Het perfecte zusje – Anna van den Breemer

€ 20,99

Waarover gaat het? De jonge patissier Gaby uit Deventer leidt een droomleven: ze runt een succesvol bedrijf, is een graag geziene gast op televisie en heeft thuis een lieve man en twee kinderen. Opeens staat haar jeugdvriendin Anniek op de stoep. Er is een meisje vermist in hun geboortedorp en ze denkt dat Gaby’s broer weer de dader is. Gaby wordt noodgedwongen geconfronteerd met haar duistere verleden dat ze koste wat het kost voor de buitenwereld verborgen wil houden. Gaat ze op onderzoek uit zodat ze het meisje op tijd kan redden, met als risico dat ze daarmee haar zorgvuldig opgebouwde imago om zeep helpt?

Genre: thriller

Beschikbaar vanaf 31 januari.

Bestel hier

Een onverstandig huwelijk – Julia Quinn

Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

Een onverstandig huwelijk – Julia Quinn

€ 18,99  –  Boekerij

Waarover gaat het? Het laatste deel in deze heerlijk romantische prequelserie over de buren van de Bridgertons. Georgiana Bridgerton is niet tégen het idee van een huwelijk, ze dacht gewoon dat ze er iets meer over te zeggen zou hebben. Terwijl haar reputatie aan een zijden draadje hangt nadat ze is ontvoerd in ruil voor haar bruidsschat, krijgt Georgie twee opties voorgeschoteld: haar leven leiden als oude vrijster of trouwen met de schurk die haar leven heeft verwoest.

Genre: romantiek

Beschikbaar vanaf 17 januari.

Bestel hier

Vallend duister – Robert Bryndza

Vallend duister - Robert Bryndza

Vallend duister – Robert Bryndza

€ 20,99  –  Meulenhoff Boekerij

Waarover gaat het? Twaalf jaar geleden legde journaliste Joanna Duncan een politiek schandaal bloot, waarna ze verdween zonder een spoor achter te laten. De meeste mensen zijn inmiddels verdergegaan met hun leven – behalve Joanna’s moeder. Nu wordt Kate Marshall ingehuurd, en deze keer loopt het spoor niet dood: tussen Joanna’s persoonlijke bezittingen vindt Kate de namen van twee eveneens spoorloos verdwenen jonge mannen. Ze realiseert zich dat Joanna’s ontdekking veel sinisterder was dan aanvankelijk gedacht: de identiteit van een seriemoordenaar die aast op mensen die niet snel zullen worden gemist. Hoe dichter Kate hem nadert, hoe duisterder het wordt.

Genre: thriller

Bestel hier

8 regels van de liefde – Jay Shetty

8 regels van de liefde - Jay Shetty

8 regels van de liefde – Jay Shetty

€ 23,99  –  HarperCollins

Waarover gaat het? Je leert van alles in het leven, maar niemand leert je hoe je moet liefhebben. Jay Shetty – motivational speaker, socialmediasuperster en presentator van de #1 podcast On Purpose – gaat in dit onthullende boek in op de hele relatiecyclus, van eerste dates en samenwonen tot uit elkaar gaan en opnieuw beginnen. Op basis van oude wijsheden en de nieuwste wetenschappelijke inzichten laat Shetty zien welke regels de liefde volgt. Liefde is namelijk geen ingewikkeld concept of een verzameling van clichés, maar een vaardigheid die je aan de hand van praktische stappen kunt ontwikkelen, zoals hoe je samen alles kunt overwinnen of hoe je vrienden blijft als je relatie stukloopt.

Genre: non-fictie

Beschikbaar vanaf 31 januari.

Bestel hier

Tijd van zonde – Deepti Kapoor

Tijd van zonde - Deepti Kapoor

Tijd van zonde – Deepti Kapoor

€ 25,99  –  Prometheus

Waarover gaat het? In de schaduw van lommerrijke landgoederen, extravagante feesten, schimmige businessdeals en politiek gekonkel raken drie levens in India op een onlosmakelijke wijze met elkaar verweven. Ajay is geboren in totale armoede, maar wordt bediende bij de schatrijke familie Wadia en klimt gestaag op in de hiërarchie van het voetvolk. Sunny is de playboy-erfgenaam die erop gebrand is nog succesvoller te worden dan zijn vader, de even succesvolle als genadeloze Bunty Wadia. En Neda behoort als journalist tot de culturele elite van India, maar raakt bekneld tussen moraal en verlangen.
Drie mensen in een groots verhaal over hebzucht, genot, geweld, verlies en wraak: is hun onderlinge band hun kans om aan de ondergang te ontsnappen, of juist de aanzet tot totaal verval?

Genre: shakespeareaans drama

Beschikbaar vanaf 5 januari.

Bestel hier

Reserve – Prins Harry

Reserve - Prins Harry

Reserve – Prins Harry

€ 29,99  –  Hollands Diep

Waarover gaat het? Reserve neemt de lezer meteen al in de eerste hoofdstukken mee naar een van de meest aangrijpende beelden van de twintigste eeuw: twee jongetjes, twee prinsen, lopen achter de lijkkist van hun moeder aan terwijl de wereld vol verdriet en afschuw toekijkt. Toen Diana, prinses van Wales, te ruste werd gelegd, vroegen miljarden mensen zich af wat de twee prinsen dachten en voelden, en hoe hun levens zich vanaf dat moment zouden ontwikkelen. Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld. Reserve, geschreven met een rauwe, nietsontziende eerlijkheid, is een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Genre: autobiografie

Bestel hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '