Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @julie.vanespenslife

De opbrengst ervan gaat naar PUNT. vzw.

Levensverhaal van Julie Van Espen wordt in een boek gegoten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het verhaal van Julie Van Espen liet niemand onberoerd. Nu wordt het levensverhaal van de enthousiaste en positieve studente in een boek gegoten. De opbrengst ervan gaat naar PUNT. vzw, een organisatie die slachtoffers van seksueel overschrijdend gedrag helpt.

4 mei 2019 was een donkere dag in België. De vrolijke Julie Van Espen werd vermoord door de veroordeelde verkrachter Steve Bakelmans, die in afwachting van zijn proces op vrije voeten liep. Afgelopen december, meer dan 2,5 jaar na de feiten, werd de dader veroordeeld.

Toen verscheen ook onderstaande video op @julie.vanespenslife, de Instagrampagina die ter ere van Julie door vrienden en familie aangemaakt werd, als reactie op de veroordeling van Steve Bakelmans. Daarin zien we wat voor een geweldige energie Julie had.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Binnenkort verschijnt er ook een boek over Julie Van Espen. In ‘Je fluistert in mijn oor’ wordt haar levensverhaal door auteur Diane Broeckhoven verteld door de ogen van Julies mama. Getuigenissen van familie en vrienden benadrukken ook nog eens Julies levenslust en positivisme.

Opbrengst naar PUNT. vzw

‘Je fluistert in mijn oor’ is vanaf 3 februari beschikbaar. Je kan het boek hier al vooruitbestellen. De opbrengst ervan gaat naar PUNT. vzw, een Antwerpse organisatie die zich inzet voor een betere ondersteuning van slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '