Home celebs Deze Zuid-Afrikaanse schone werd vannacht bekroond tot Miss Universe 2017

Deze Zuid-Afrikaanse schone werd vannacht bekroond tot Miss Universe 2017

Onze Liesbeth Claus haalde jammer genoeg de top 15 niet.

© Photo News

We vergeten het weleens, maar er vindt nog steeds een jaarlijkse Miss Universe-verkiezing plaats. Wij stuurden dit jaar een bevallige blondine, maar het is de Zuid-Afrikaanse Demi-Leigh Nel-Peters die met het kroontje ging huppelen.

Vannacht vond in Las Vegas de verkiezing van Miss Universe 2017 plaats. Het is de 22-jarige Demi-Leigh Nel-Peters uit Zuid-Afrika die dit jaar met het kroontje aan de haal ging. De 92 kandidaten werden beoordeeld in de categorieën avondkledij, fitness, lifestyle, talent en interview. Demi-Leigh is de tweede Zuid-Afrikaanse Miss Universe.

De kersverse Miss Universe kon haar emoties duidelijk slechts met veel moeite de baas wanneer ze de uitslag hoorde. Demi-Leigh volgt de Franse Iris Mittenaere op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Belgische inzending

Ons land stuurde – de voor ons totaal onbekende – Liesbeth Claus naar Las Vegas. De 20-jarige Miss Oost-Vlaanderen haalde jammer genoeg de top 15 niet. Onze 20-jarige Miss België Romanie Schotte haalde vorige week zelfs de top 40 niet in de Miss World 2017-verkiezing. Ach, ongeluk in het spel is geluk in de liefde, dames!

Please vote for me ??❤️ ➡️ Link in bio #missuniverse2017 #missuniversebelgium #missuniverse @missuniverse

A post shared by LIESBETH CLAUS (@liesbethclaus) on

2 days left to vote! ➡️ link in bio ? @missuniverse #missuniverse #missuniversebelgium

A post shared by LIESBETH CLAUS (@liesbethclaus) on

Lees ook: