Home celebs Deze Zuid-Afrikaanse schone werd vannacht bekroond tot Miss Universe 2017

Deze Zuid-Afrikaanse schone werd vannacht bekroond tot Miss Universe 2017

Onze Liesbeth Claus haalde jammer genoeg de top 15 niet.

We vergeten het weleens, maar er vindt nog steeds een jaarlijkse Miss Universe-verkiezing plaats. Wij stuurden dit jaar een bevallige blondine, maar het is de Zuid-Afrikaanse Demi-Leigh Nel-Peters die met het kroontje ging huppelen.

Vannacht vond in Las Vegas de verkiezing van Miss Universe 2017 plaats. Het is de 22-jarige Demi-Leigh Nel-Peters uit Zuid-Afrika die dit jaar met het kroontje aan de haal ging. De 92 kandidaten werden beoordeeld in de categorieën avondkledij, fitness, lifestyle, talent en interview. Demi-Leigh is de tweede Zuid-Afrikaanse Miss Universe.

De kersverse Miss Universe kon haar emoties duidelijk slechts met veel moeite de baas wanneer ze de uitslag hoorde. Demi-Leigh volgt de Franse Iris Mittenaere op.

Belgische inzending

Ons land stuurde – de voor ons totaal onbekende – Liesbeth Claus naar Las Vegas. De 20-jarige Miss Oost-Vlaanderen haalde jammer genoeg de top 15 niet. Onze 20-jarige Miss België Romanie Schotte haalde vorige week zelfs de top 40 niet in de Miss World 2017-verkiezing. Ach, ongeluk in het spel is geluk in de liefde, dames!

Please vote for me 🖤💛❤️ ➡️ Link in bio #missuniverse2017 #missuniversebelgium #missuniverse @missuniverse

A post shared by LIESBETH CLAUS (@liesbethclaus) on

2 days left to vote! ➡️ link in bio 💥 @missuniverse #missuniverse #missuniversebelgium

A post shared by LIESBETH CLAUS (@liesbethclaus) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.