Home celebs Zo verloor Khloé Kardashian haar extra kilo’s

Zo verloor Khloé Kardashian haar extra kilo’s

Eindelijk een haalbaar celebdieet

Reporters
Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat Khloé Kardashian heel wat gewicht kwijt is. De blonde Kardashian is obsessed met sporten, maar verloor haar extra gewicht door simpelweg een ingrediënt te schrappen uit haar voedingspatroon. En neen, het is geen pasta of brood.

Wie ‘Keeping up with the Kardashians’ volgt, weet dat Khloé regelmatig aan sport doet. Vooral na haar breuk met Lamar Odom begon de realityster extra aandacht te besteden aan haar levensstijl. Toch is het niet al dat sporten dat voor haar opmerkelijke gewichtsverlies heeft gezorgd.

Wat is dan wel haar oplossing? Khloé heeft zuivelproducten zoals kaas en melk ’verbannen’ uit haar dieet. Kloé Kardashian staat nu op de cover van New Beauty magazine waar ze ook vertelt over haar nieuw voedingspatroon
 

In anderhalve maand verloor ik zo’n vijf kilo, zonder iets anders te doen. Het is echt verbluffend.

Natuurlijk is het belangrijk om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Beter iets trager dan alle overtollige kilo’s meteen in een maand kwijt te spelen. Balanceer je voeding dus met sporten, maar overdrijf hier zeker niet mee. Je kan zeker minder zuivelproducten eten, maar echt alle zuivelproducten uit je leven bannen, is niet nodig. En zeg nu zelf, wat is een bord spaghetti zonder wat (lees: een hele berg) geraspte kaas.

Wil je nog meer lezen over de Kardashians:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.