Home celebs LIEF: Pink legt concert stil om veertienjarige fan die moeder verloor te...

LIEF: Pink legt concert stil om veertienjarige fan die moeder verloor te troosten

Leah kocht samen met haar moeder tickets voor het concert, maar de vrouw overleed in juni.

Photonews

Dat sommige sterren hun fans op handen dragen, is nog maar eens bewezen. Niemand minder dan Pink besloot gisteren haar concert in Brisbane stil te leggen om een Australische fan te troosten. Het veertienjarige meisje kocht een tijdje terug samen met haar moeder een ticket voor de show, maar de vrouw overleed twee maanden geleden, en dat wist ook Pink recht in het hart te raken…

Maandenlang keken Leah Murphy en haar moeder Debbie uit naar het concert van hun grote idool Pink, maar een verschrikkelijke gebeurtenis maakte abrupt een einde aan dat leuke plan. De veertienjarige tiener kreeg in juni een enorm zware klap te verwerken toen haar moeder overleed. Om Debbie en hun moeder-dochterband te eren, besloot het meisje alsnog van Queensland naar Brisbane te reizen om de Amerikaanse zangeres aan het werk te zien. Een moeilijk moment, aangezien Leah daar normaal gezien met haar moeder had moeten staan, maar Pink wist het tienermeisje op een hartverwarmende manier te steunen.

‘Ik wil heel graag een knuffel, alsjeblieft’

Leah hield tijdens het concert een bordje omhoog met de tekst: ‘Mijn naam is Leah, en ik ben veertien jaar. Ik heb vorige maand mijn prachtige moeder verloren. Ik wil heel graag een knuffel, alsjeblieft.’ Toen Pink het bericht in de gaten kreeg, stopte ze meteen met zingen om vervolgens naar het meisje toe te stappen en haar een stevige knuffel te geven.

Het hele gebeuren werd voor eeuwig op beeld vastgelegd door Leahs tante Katrina. ‘Ze pakte haar zo stevig vast dat mijn nichtje ervan moest huilen. We denken dat haar moeder haar een knuffel stuurde vanuit de hemel’, vertelt Katrina aan ABC. De twee namen samen ook nog enkele selfies en Pink gaf Leah ten slotte nog een handtekening op haar arm.

This lady 💗 has left us all speechless but feeling so very loved @pink @leah.m.m

Posted by Donkin Katrina on Tuesday, August 21, 2018

This is beautiful ❤️ please readLast month 14-year-old Leah Murphy sadly lost her mother. The two of them bonded over…

Posted by ABC Brisbane on Tuesday, August 21, 2018

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.