Home celebs ZIEN: Paul McCartney loopt na 49 jaar nog eens over iconisch Beatles-zebrapad

ZIEN: Paul McCartney loopt na 49 jaar nog eens over iconisch Beatles-zebrapad

Tot groot jolijt van de honderden fans en enkele aanwezige sterren!

Londen was gisteren getuige van een major throwback in de muziekgeschiedenis! Niemand minder dan de legendarische zanger Sir Paul McCartney (76) maakte er na 49 jaar nog eens een wandelingetje over het iconische Beatles-zebrapad aan de Abbey Road Studios. Tot groot jolijt van de honderden fans!

Diehard Beatles-fans die gisteren niet in hartje Londen vertoefden, zitten nu waarschijnlijk enorm te balen. Sir Paul McCartney, de 76-jarige frontzanger van The Beatles, zakte gisteren namelijk naar de Abbey Road Studios af. Voor de leken: dat zijn de opnamestudio’s waar The Beatles in de jaren zestig hun talloze nummer 1-hits opnamen. En daar werd de zanger dus opnieuw gespot voor een geheim optreden ter promotie van zijn nieuwe album Egypt Station. Slechts een select groepje uitverkoren fans en ook enkele wereldsterren zoals Johnny Depp en Orlando Bloem konden hem er aan het werk zien. Maar wie in de straten van de opnamestudio’s geduldig wachtte, maakte misschien een nog unieker moment mee.

Voor het geheime optreden flaneerde McCartney over het beroemde zebrapad in Abbey Road en trok hij daarbij enkele gekke bekken. Een major throwback aangezien hij dat in 1969 ook deed samen met de andere bandleden en die iconische foto uiteindelijk op de cover van hun gelijknamige album sierde. Sindsdien werd het zebrapad platgelopen door duizenden fans die de foto probeerden na te bootsen. Het hele gebeuren werd gisteren voor de gelegenheid door zijn dochter Mary op camera vastgelegd. McCartney deelde het filmpje achteraf ook op zijn Instagrampagina waar het al meer dan een miljoen keer bekeken werd.

🎥@maryamccartney #PaulMcCartney #EgyptStation #AbbeyRoad

A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.