Home celebs ZIEN: Niels Destadsbader en Guga Baúl innig knuffelend op tennisveld

ZIEN: Niels Destadsbader en Guga Baúl innig knuffelend op tennisveld

De twee mannen maken in een hilarisch filmpje promotie voor de European Open, een tennistoernooi in Antwerpen.

YouTube

Niels Destadsbader en Guga Baúl spelen samen in een promofilmpje voor de European Open, een groot tennistoernooi dat in oktober plaatsvindt in Antwerpen. Ze nemen de instructies van hun coach nogal letterlijk en dat levert hilarische beelden op.

Niels Destadsbader en Guga Baúl die al knuffelend ronddraaien op een tennisveld, je ziet het niet elke dag. Voor jullie denken dat er een compleet onverwachte nieuwe romance ontstaan is in BV-land: het gaat om een promofilmpje voor de European Open. Dat tennistoernooi vindt van 14 tot 21 oktober plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Guga ruilde speciaal voor de video zijn lieftallige vriendin Tine Embrechts heel even in voor de charmante Niels Destadsbader.

Lovegame

Niels en Guga krijgen les van een tennisleerkracht, maar ze nemen alles wat hun coach zegt nogal letterlijk op. Als hij volley zegt, begint Guga te tennissen met een volleybal. Kermt hij het uit van de pijn door een plotse kramp in zijn rug, dan beginnen de twee mannen luid te kreunen bij elke slag. En bij lovegame, wat in tennistermen betekent dat een speler zijn eigen game binnenhaalt zonder dat de tegenstander een punt heeft gescoord, smijten ze hun racket aan de kant om elkaar eens goed vast te pakken. Ze kijken elkaar verliefd in de ogen, terwijl ze ronddansen op het tennisveld en Guga houdt Niels stevig in zijn armen. Hilarisch!

Het volledige filmpje kan je hieronder bekijken. Voor de sportliefhebbers: meer info over het tennistoernooi zelf kan je hier vinden. Guga zal trouwens zelf ook op zaterdag 20 oktober een exhibitiewedstrijd spelen met een special guest tijdens de European Open. ‘Ik ben een tennisfan‘, aldus de acteur. ‘Dus ik ben heel blij dat ik tussen de twee halve finales mijn beste tennis mag laten zien. Wie voor professioneel tennis komt, zal echter vooral moeten rekenen op het stuntwerk van Goffin en co.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.