Home celebs YES: K3 maakt details van hun allereerste film ‘Love Cruise’ bekend

YES: K3 maakt details van hun allereerste film ‘Love Cruise’ bekend

Met wie ga jij kijken?

Vanaf december verschijnt de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe op het witte doek. Nog even wachten dus, maar gisteren maakten de meisjes de volledige cast bekend. En jawel, we zien een aantal oude bekenden terug.

Hanne, Klaasje en Marthe zijn momenteel druk bezig met de opnames van hun film ‘Love Cruise‘, maar gisteren vond het drietal even de tijd om deze bioscoopfilm aan het grote publiek voor te stellen. De K3‘tjes staan opnieuw op de set met Jacques Vermeire en de Nederlandse Winston Post, die in de tv-serie ‘Hallo K3!‘ de rol van Marcel en Bas op zich nemen.

Mijn Hollandse vrienden @nicolettevandam1 @winstonpost #K3LoveCruise #marcel @studio100 @k3.studio100

A post shared by Jacques Vermeire (@oeijacques) on

Meisje van de buren

Sven De Ridder kruipt in de rol van elf Elvin. Klaasje kreeg van haar grootouders een prachtige ketting, maar in deze parels zit Elvin verstopt. En deze keer zorgt een elf niet voor rozengeur en maneschijn, want Elvin is boos op de meisjes omdat hij door de betovering zijn dochter Ayla – Maartje Van Neygen – is kwijtgespeeld. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien, en die doet er dan ook alles aan om de meisjes in benarde situaties te brengen.

Hopelijk kunnen ze snel vriendjes worden met Elvin, want cruisedirectrice Visschers, actrice Nicolette Van Dam, rekent op een geweldig optreden van de meisjes. Verder speelt Ashley Ntangu de rol van Jasmijn, een oud klasgenootje van Klaasje. En Gert Verhulst noemde Hanne tijdens ‘K3 zoekt K3‘ al eens het meisje van de buren. Ze overtrof natuurlijk dat imago, maar in de film mag ze deze rol eens op zich nemen. Ze speelt er namelijk het vroegere buurmeisje van Alex, onder de Nederlanders beter bekend als Tim Douwsma.

Even een 📸moment op de persdag van #k3lovecruise! Nu is de volledige cast bekend!

A post shared by K3 (@k3.studio100) on

Op een ticketje voor ‘Love Cruise’ is het nog even wachten, want de film speelt vanaf 13 december in de bioscoop.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.